4

ویدیو مارکتینگ چیست؟

  • کد خبر : 1655
  • ۰۶ آبان ۱۴۰۰ - ۱۹:۵۰
ویدیو مارکتینگ چیست؟

ویدیو مارکتینگ چیست؟ | در این مطلب ما بازاریابی ویدیویی را به طور کامل تعریف خواهیم کرد، مروری به نحوه اجرای آن خواهیم داشت، مزایا و معایب آن را معرفی می‌کنیم، اهمیت ویدیو مارکتینگ را با توجه به آمارهای نشان داده شده توسط منابع معتبر جهانی نشان می‌دهیم و در نهایت پنج راز بزرگ برای […]

ویدیو مارکتینگ چیست؟ | در این مطلب ما بازاریابی ویدیویی را به طور کامل تعریف خواهیم کرد، مروری به نحوه اجرای آن خواهیم داشت، مزایا و معایب آن را معرفی می‌کنیم، اهمیت ویدیو مارکتینگ را با توجه به آمارهای نشان داده شده توسط منابع معتبر جهانی نشان می‌دهیم و در نهایت پنج راز بزرگ برای موفقیت در این حوزه را به شما معرفی خواهیم کرد.

ویدئو مارکتینگ چیست؟

توضیحات زیادی برای ویدئو مارکتینگ ( video marketing ) یا همان بازاریابی ویدئویی وجود دارد:

  1. ویدئو مارکتینگ به مفهوم ساخت ویدئو از محصولات یا خدمات و انتشار آن در رسانه های دیجیتال بمنظور جذب مخاطب هدف است.
  2. ویدئو مارکتینگ یکی از روشهای بازاریابی است که در آن مخاطب توسط یک فیلم تبلیغاتی جذب خدمات یا محصولات یک برند می شود.
  3. منظور از ویدیو مارکتینگ فرایند تولید و انتشار ویدیو در وب سایت و شبکه های اجتماعی است که اهداف معرفی محصول و خدمات و همچنین جذب مشتری و افزایش فروش را دنبال کند.
  4. ویدیو مارکتینگ اکران ویدئو تبلیغاتی به منظور جذب مخاطب و تبدیل آن به مشتری اطلاق می شود.

ویدئو مارکتینگ چیست

از کجا ویدیو مارکتینگ را شروع کنیم؟

در مرحله اول باید یک ویدئوی حرفه ای بسازید. با توجه به نوع کسب و کارشما، نوع محصول یا خدمات و همچنین مخاطبان هدف، تیزر تبلیغاتی شما می بایست ساخته شود.

در ساخت تیزر تبلیغاتی زمان، هزینه، سبک نمایش تیزر، هدف گذاری تیزر، داستان، گرافیک و نحوه اجرا بسیار مهم است. 

مزایای ویدئو مارکتینگ چیست

  • کاربران به وضوح با محصولات و خدمات شما آشنا می شوند.
  • کاربران بسیاری از طریق موتورهای جستجو و شبکه های اجتماعی وارد وب سایت شما می شوند.
  • بر سئو وب سایت تاثیرگذار می باشد.
  • ویدیو های حرفه ای ،کار شما را با بقیه متمایز می کند.

معایب بازاریابی ویدیویی

قبل از هر چیزی، باید یک اعتراف داشته باشیم که استفاده از بازاریابی ویدیویی چندان هم ساده نیست و ترس شما از آن منطقی به نظر می‌رسد. طبق بررسی‌های صورت گرفته، بین 30 تا 40 درصد بازاریابان تمایلی به استفاده از ویدیو مارکتینگ ندارند. اما دلیل آنها برای این کار چیست:

  • ساخت ویدیو گرانتر از محتوای نوشتاری است: برای نوشتن محتوای نوشتاری در یک سایت، فقط به یک سیستم کامپیوتری نیاز دارید که بتوانید متن مورد نظر را تایپ کنید. پس نه به تخصص خیلی پیچیده‌ای نیاز دارید و نه هزینه زیادی برای آن می‌پردازید. این در حالی است که شما برای ساخت یک ویدیو، باید نحوه کار با نرم افزارهای مختلف را آموزش دیده باشید و یا ساخت آن را به یک شرکت واگذار کنید. در هر صورت برای تهیه محتوای ویدیویی نیز به مطالب جدید نیاز دارید که تمامی این موارد باعث گران‌تر شدن بازاریابی ویدیویی می‌شود.
  • ساخت ویدیو زمان‌بر است: چه بخواهیم و چه نخواهیم، ساخت ویدیو نسبت به نوشتن محتوای نوشتاری برای یک سایت زمان بیشتری نیاز دارد. در واقع، برای داشتن یک فیلم تبلیغاتی شما هم نیاز دارید که ساختار فنی فیلم را آماده کنید و هم باید محتوای کافی برای گذاشتن در این فیلم را داشته باشید. فراهم آوردن این دو مورد و کنار هم قرار دادن آنها باعث می‌شود که زمان زیادی از بازاریابان گرفته شود.
  • مشکلات فنی در مورد ویدیو بیشتر است: این ایراد از لحاظ فنی به بازاریابی ویدیویی وارد نیست، اما باید بپذیریم که در برخی مناطق امکانات لازم برای نشان دادن ویدیو به شکل مناسب وجود ندارد. پایین بودن سرعت بارگذاری ویدیو در برخی مناطق، نبود زیرساخت‌های لازم برای نمایش فیلم یا نداشتن برخی امکانات در وب سایت‌ها از مهمترین ایرادات است که در این حوزه وارد می‌شود.
  • نمایش ویدیو اینترنت را مصرف می‌کند: وقتی که شما یک مطلب نوشتاری را مطالعه می‌کنید، نهایتاً با بارگذاری تصاویر ممکن است یک مگابایت از حجم اینترنت شما مصرف شود. اما وقتی که یک فیلم را می‌بینید، مسئله حجم اینترنت مصرف شده برای شما اهمیت پیدا می‌کند و با توجه به کیفیت آن ممکن است حجم اینترنت مصرف شده متغیر باشد. به همین دلیل کاربرانی که از اینترنت حجمی استفاده می‌کنند، شاید تمایل کمتری به دیدن فیلم داشته باشند. به همین دلیل فیلم‌های کوتاه با حجم کم، مورد توجه کاربران قرار می‌گیرد.

ویدئو ساخته شده خود را می توانم در چه مکان هایی اکران کنم؟

  • وب سایت های اشتراک گذاری ویدئو فارسی و انگلیسی همانند(آپارات،نماشا، تماشا، یوتیوب، ویمئو و…)
  • نمایش ویدئو به مشتریان در جلسات و همایش ها
  • نمایش ویدئو در نمایشگاه ها و رویدادها
  • انتشار ویدئو در شبکه های اجتماعی همچون (اینستاگرام، تلگرام، فیسبوک، گوگل پلاس، لینکدین و …)
  • تبلیغات با ویدئو مدنظر در سایت های ویدئو مارکتینگ
  • تبلیغات با ویدئو مد نظر در برنامه های اینترنتی
  • تبلیغات با ویدئو مدنظر در تلویزیون

ویدیو مارکتینگ چیست و چرا انجام می‌شود؟

ویدیو مارکتینگ (Video Marketing) به معنی استفاده از ویدیو برای افزایش آگاهی در مخاطب، تعامل با او و فروش است. ویدیو مارکتینگ با وجود گستردگی فراوان، بخشی از بازاریابی دیجیتال است و با بازاریابی محتوا هم‌پوشانی دارد. حالا ویدیو مارکتینگ چنان فراگیر شده است که همه بازاریابان باید مهارت استفاده از آن را داشته باشند، اما متاسفانه خیلی از بازاریابان از این مهارت برخوردار نیستند.

تاریخچه کوتاه ویدیو مارکتینگ

ویدیو مارکتینگ از حدود سال 2010 به صحنه آمده و حدودا چهار سال بعد بود که افرادی با بودجه کم هم به آن دسترسی پیدا کردند. امروزه به لطف تحول در شبکه‌های اجتماعی، ویدیو مارکتینگ در دسترس همه کسب‌وکارها قرار گرفته است.

در گذشته، هزینه زیاد یکی از اصلی‌ترین موانع دسترسی به ویدیو مارکتینگ بود. امروزه می‌توان در کمتر از 15 دقیقه و بدون مهارت‌های خلاقانه یا بودجه زیاد، ویدیویی با کیفیت استودیویی به‌صورت آنلاین تهیه کرد.

عامل مهم دیگری که به گسترش ویدیو مارکتینگ کمک کرده است، تقاضا در شبکه‌های اجتماعی است. پلتفرم‌های اجتماعی فهمیده‌اند که ‌ویدیو خیلی جذاب‌تر از متن یا عکس است.

چرا هر کسب‌وکاری به ویدیو مارکتینگ نیاز دارد؟

اینترنت پر از آمار ویدیو مارکتینگ است که همه آن‌ها به یک اصل اشاره می‌کنند: ویدیوها، آینده بازاریابی هستند.

HubSpot فهمید که 78 درصد مردم هر هفته ویدیوی آنلاین تماشا می‌کنند، درحالی‌که فقط 54 درصد هر روز ویدیوی معمولی تماشا می‌کردند.

تحقیقات گوگل نشان می‌دهد از هر 10 نفر 6 نفر ترجیح می‌دهند ویدیوهای آنلاین تماشا کنند، نه تلویزیون.

یوتیوب اعلام کرده که کاربرانش هر روز بیش از 1 میلیارد ساعت ویدیو در این پلتفرم تماشا می‌کنند.

برای پاسخگویی به این تقاضای روزافزون، فیس‌بوک، اینستاگرام، توییتر و لینکدین همه تمرکز خود را بر ویدیو گذاشته‌اند (video first) و بخش‌های ویدیو محور جدیدی مثل لایو و استوری ایجاد کرده‌اند. همچنین، محبوبیت پلتفرم‌های ویدیو محور مثل یوتیوب، اسنپ‌چت و تیک‌تاک  افزایش فراوانی یافته و به‌عنوان اصلی‌ترین مکان‌های تماشای ویدیوی آنلاین معروف شده‌اند.

معنی همه این پیشرفت‌ها این است که تولید و تماشای ویدیو از هر زمان دیگری راحت‌تر و رایج‌تر شده است، اما آیا مردم تمایلی به تماشای ویدیو‌های بازاریابی هم دارند؟ ظاهرا که دارند!

HubSpot دریافت كه 72 درصد مشتریان ترجیح می‌دهند از طریق ویدیو با محصول یا خدمتی آشنا شوند.

همچنین فهمیدند که تقریبا 50 درصد کاربران اینترنت قبل از مراجعه به فروشگاه، ویدیوهای مربوط به یک محصول یا خدمت خاص را جستجو می‌کنند.

شرکت Unbounce متوجه شد که گذاشتن ویدیو در صفحه فرود سایت می‌تواند نرخ تبدیل سایت را تا 80 درصد افزایش دهد.

آمار‌های ویدیو مارکتینگ: وضعیت ویدیو مارکتینگ در 2021

این آمارها نشان می‌دهد که مصرف‌کنندگان جدید به ویدیو مارکتینگ علاقه دارند و با آن ارتباط برقرار می‌کنند. به‌عبارت‌دیگر، مشتریان امروزی انتظار دارند که ویدیو مارکتینگ ببینند! اگر به الگو‌های خرید خود فکر کنید، متوجه می‌شوید که این آمار منطقی است. آخرین باری که بدون تماشای یک ویدیو خرید کردید، کی بود؟‌ شاید ندانید که ویدیو به رتبه بهتر شما در گوگل هم کمک می‌کند. ‌ویدیو نه‌تنها به رتبه بهتر سایتتان کمک می‌کند، بلکه به‌خاطر اندازه و ماهیت متفاوت تیزرهای ویدیویی، بیشتر در نتایج جستجوها دیده می‌شوید.

شرکت Insivia اعلام کرد که اگر در وب‌سایتی ویدیو وجود داشته باشد، احتمال نمایش آن سایت در صفحه اول نتایج گوگل 53 درصد بیشتر می‌شود. شاید بپرسید که آیا این روند در آینده هم ادامه دارد؟ خوب باید بگویم که استفاده از ویدیو و ویدیو مارکتینگ روز‌به‌روز گسترده‌تر می‌شود. یکی از مدیران فیس‌بوک ادعا می‌کند که این پلتفرم تا آخر سال 2021 کاملا ‌ویدیویی (و بدون متن) خواهد شد. سیسکو هم اظهار داشت که تا سال 2022، ویدیوهای آنلاین بیش از 82 درصد کل ترافیک اینترنت مصرف‌کنندگان را تشکیل خواهند داد که 15 برابر سال 2017 است.

بازاریابی ویدیویی چگونه اجرا می‌شود؟

یکی از دلایلی که باعث می‌شود برخی از بازاریابان به سمت بازاریابی ویدیوی نروند، نیاز به مهارت در ساخت فیلم و هزینه بر بودن این روش است. در واقع کسانی که قصد فعالیت در این حوزه را داشته باشند، باید آشنایی حداقلی با نحوه تولید فیلم یا حتی انیمیشن داشته باشند. پس برای اجرای بازاریابی ویدیویی، گام اول آموزش ساخت فیلم یا استفاده از شرکت‌های تولید کننده فیلم تبلیغاتی است.

 اگر از شرکت‌ها کمک بگیرید، کار شما بسیار ساده‌تر است. اما اگر خود شما می‌خواهید فیلم بسازید، گام ابتدایی شما فراگرفتن نحوه ساخت فیلم‌های تبلیغاتی است. طبیعتاً با برداشتن گام اول، شما یک فیلم تبلیغاتی دارید که باید آن را به شیوه‌های مختلفی به اشتراک بگذارید و از این طریق مشتری جذب کنید.

فرض کنید یک فروشگاه اینترنتی دارید و فضای کافی برای هاستینگ آن انتخاب کرده‌اید، می‌توانید فیلم آموزشی و تبلیغاتی محصولات خود را در همین فروشگاه قرار دهید یا در کنار آن یک وبلاگ ایجاد کنید، این فیلم‌ها را در آنجا آپلود کرده و به فروشگاه خود لینک دهید. اما بیشتر شرکت‌ها از این شیوه استقبال نمی‌کنند و معتقدند که استفاده از فیلم باعث سنگین‌تر شدن وب سایت آنها می‌شود.

راهکار جایگزین برای این افراد، استفاده از سرویس‌های اشتراک فیلم مانند آپارات و یوتیوب است. اگر وب سایت شما فقط به کاربران و مشتریان داخلی محدود می‌شود، بهتر است از همان آپارات استفاده کنید. اما اگر احساس می‌کنید که مشتری‌های مختلفی در سطح جهان دارید، باید از یوتیوب و یا سایر سرویس‌های اشتراک گذاری فیلم به صورت بین المللی استفاده کنید.

روش دیگری که برای اجرای بازاریابی ویدیوی باید به کار ببرید، استفاده از شبکه‌های اجتماعی است. فیس بوک، توییتر، یوتیوب، اینستاگرام، و اسنپ چت تنها چند مورد از این سرویس‌ها هستند، شما می‌توانید کاربران آنها را به عنوان فالوور خود جذب کنید و برنامه تبلیغاتی‌تان را بر روی‌شان پیاده‌سازی کنید.

اهمیت بازاریابی ویدیویی برای کسب و کارها

در بند‌های قبلی نشان دادیم که بازاریابی ویدیویی دارای چه مزایایی است و چگونه می‌تواند یک کسب و کار را تحت تأثیر قرار دهد. طبق آمارهای منتشر شده توسط گروه Wyzowl، بیش از 63 درصد از کسب و کارهای موجود در دنیا از بازاریابی ویدیویی به عنوان محتوای اصلی تبلیغات خود استفاده کرده‌اند. جالب است بدانید که از این 63 درصد، در حدود 80 درصد از آنها، ویدیو مارکتینگ را بخش مهمی از استراتژی تبلیغاتی خود می‌دانند. ویدئوها و تصاویر ویدئویی به سرعت در حال پیشرفت هستند و زودتر از آنچه که ما فکر می‌کنیم، خود را به ارتفاعات تبلیغاتی می‌رسانند.

اما با توجه به اینکه بازاریابی ویدیوی یکی از جدیدترین بخش‌های صندوقچه تبلیغات است، هنوز در مورد آن تردیدهایی وجود دارد. آیا او واقعاً استفاده از فیلم‌ها برای تبلیغ کسب و کار مناسب است؟ آیا تاثیرگذاری کافی را دارد؟ در ادامه با ذکر چند دلیل نشان خواهیم داد که پاسخ این سؤالات به چه صورت خواهد بود:

1. ویدئو باعث افزایش نرخ تبدیل و افزایش فروش می‌شود

 اولین نکته مهم در استفاده از بازاریابی ویدیویی این است که بشدت بر نرخ تبدیل و افزایش فروش شما تأثیر می‌گذارد. وقتی که شما یک ویدیو برای محصول خود می‌سازید و در یک صفحه قرار می‌دهید، مشتری بدون آن که نیاز به خواندن محتوا داشته باشد، با اطمینان کامل محتویات ویدیویی را نگاه کرده و این موضوع باعث اطلاع‌رسانی بهتر به او می‌شود. طبق بررسی‌های صورت گرفته، ویدیو می‌تواند نرخ تبدیل شما را به میزان 80 درصد افزایش دهد.

 ویدیو همچنین می‌تواند به طور مستقیم به افزایش فروش منجر شود. مطالعات نشان می‌دهد که 74 درصد از کاربرانی که ویدیو توضیح یک محصول را تماشا می‌کنند، متعاقب آن محصول را خریداری کرده‌اند. بنابراین بهترین شروع برای یک کسب و کار، ساختن فیلم‌های هیجان انگیز برای محصولات است. نمودار نشان داده شده در زیر به خوبی گویای همه چیز هست. در این تصویر می‌بینید که استفاده از بازاریابی ویدیویی به چه صورت نرخ تبدیل مشتری در کسب و کارهای مختلف را افزایش داده است.

2. ویدیو اعتماد ایجاد می‌کند

اعتماد مهمترین حلقه افزایش نرخ تبدیل و همچنین افزایش نرخ فروش است. ایجاد اعتماد بین مشتری و فروشنده بسیار مهم است و ما به عنوان بازاریاب باید بتوانیم این اعتماد را ایجاد کنیم. از کسانی که در حوزه تهیه محتوا فعالیت می‌کنند، شاید تعداد انگشت شماری در تولید محتوای نوشتاری یونیک و منحصر به فرد تبحر دارند. چرا؟ زیرا همیشه کلمات به یکدیگر شبیه هستند و قرار گرفتن آنها با توجه به اصول نگارشی باعث تکرار می‌شود. این موضوع باعث می‌شود که مشتری احساس کند با توضیحات مشابه در مورد یک محصول مواجه شده و از خرید آن منصرف می‌شود.

اما وقتی که بحث استفاده از فیلم برای معرفی یک محصول پیش می‌آید، همه چیز جدید است! از قالب فیلم بگیریم تا کاراکترها و محصولات، که احتمالاً نمونه مشابه آن در اینترنت وجود نخواهد داشت. بنابراین مشتری احساس می‌کند که این فیلم تبلیغاتی صرفاً برای او ساخته شده است و با علاقه بیشتری به آن نگاه می‌کند. این همین دلیل است که 57 درصد از مشتریان و مصرف کنندگان اعلام کردند که فیلم‌ها به آنها اعتماد بیشتری برای خرید آنلاین می‌دهند.

ویدیو مارکتینگ

3. ویدیو باعث بالا رفتن نرخ بازگشت سرمایه می‌شود

 اگر دوست دارید بیشتر هیجان زده شوید، جالب است بدانید که 83 درصد از کسب و کارهای مختلف معتقدند که ویدیو مارکتینگ بازگشت سرمایه خوبی برای آنها به ارمغان آورده است. با وجود اینکه تولید ویدیو هنوز ساده‌ترین و ارزان‌ترین راه نیست و زمان زیادی برای آماده سازی یک کلیپ ویدیویی صرف می‌شود، اما باید بدانید که ابزارهای ویرایش آنلاین ویدیو به طور مداوم بهبود می‌یابند و از لحاظ اقتصادی و زمانی مقرون به صرفه‌تر می‌شوند. حتی امروزه گوشی‌های هوشمند نیز می‌توانند در تولید ویدیوهای بسیار مناسب و معقول به کار گرفته شوند.

 خبر خوب دیگر در مورد بازاریابی ویدیو این است که قرار نیست شما یک فیلم ساز حرفه‌ای باشید. در واقع این محتوا است که اهمیت دارد. آخرین تحقیقات نشان می‌دهد که کاربران اغلب به محصولاتی که چندان توضیح کافی ندارند علاقه‌ای نشان نمی‌دهند. برای مشتریان و خریداران، کیفیت پایین و طراحی ضعیفه فیلم تقریباً مهم نیست.

4. گوگل هم ویدیو را دوست دارد

شاید به این حرف من بخندید و حتی برای شما هم حالت مسخره داشته باشد، اما جالب است بدانید که خود گوگل هم تبلیغات ویدیویی و ویدیو مارکتینگ را نسبت به روش‌های نوشتاری ترجیح می‌دهد. شاید پیدا کردن آمار دقیق از تغییر الگوریتم‌های گوگل از روز اول تا کنون خیلی سخت و پیچیده باشد و نیاز به بررسی‌های بیشتری داشته باشد. اما جالب است بدانید که حتی خود گوگل هم از این تغییر الگوریتم‌های متوالی خسته شده و به دنبال راهکار مناسبی برای جلوگیری از کپی شدن مطالب است.

خیلی سخت نیست، شما می‌توانید یک کلیدواژه را در گوگل جستجو کنید و ببینید که چند سایت ایرانی یا خارجی در مورد یک موضوع نوشتند. گروه Moovly در این مورد آمار جالبی دارد: آن‌ها اعلام کردند که وب سایت‌هایی که در مطالب خود فیلم و ویدیو دارند، 53 بار نسبت به سایر سایت‌ها بیشتر نشان داده شده‌اند. پس چرا ما هم شروع نکنیم؟!

5. فیلم‌ها و گوشی‌های هوشمند با هم عجین هستند

ویدیو و گوشی‌های هوشمند دست به دست یکدیگر حرکت می‌کنند. در حدود 90 درصد از مشتریان و مصرف‌کنندگان، ویدیو محصولات را بر روی تلفن همراه خود تماشا کردند. از سه ماهه سوم سال 2013، نمایش ویدیوهای موبایلی تاکنون بیش از 233 درصد افزایش یافته است. یوتیوب گزارش کرده است که بازدید فیلم‌هایش در گوشی‌های هوشمند هر ساله 100 درصد افزایش می‌یابد. مردم دوست دارند که همزمان حرکت کنند و فیلم ببینند.

 همچنین گوگل به ما اعلام کرده است که کاربران گوشی‌های هوشمند دو برابر بیشتر از تماشاگران تلویزیون‌ها هستند و جالب است که این آمار درمورد استفاده از کامپیوترهای خانگی و لپ تاپ‌ها نیز صدق می‌کند. در این آمار تعداد بازدیدکنندگان فیلم‌های ویدیویی در گوشی‌های هوشمند، 4/1 برابر تلویزیون و حتی کامپیوترهای شخصی است. این موضوع نشان می‌دهد که برندهای تجاری باید به سراغ بازاریابی ویدیویی در داخل گوشی‌های هوشمند بروند تا به دیده شدن برند تجاری خود کمک کنند.

ویدیو مارکتینگ

6. ویدیو مارکتینگ همه چیز را توضیح می‌دهد

آیا تاکنون یک محصول یا یک خدمت را برای فروش گذاشته‌اید؟ یک ویدیو برای نشان دادن نحوه کار این محصول آماده کنید. مطمئن باشید 98 درصد از کاربرانی که این فیلم را دیده‌اند، معتقدند که کلیه اطلاعات کافی را دریافت کرده‌اند. شاید به همین دلیل است که 45 درصد از بازرگانان و تجار بزرگ دنیا از بازاریابی ویدیویی استفاده می‌کنند. حتی جالب است بدانید که 83 درصد از این کسب و کارها گفته‌اند که ویدیوهای توضیحی موثرتر از صفحه اصلی محصول بوده است.

 پس اگر می‌خواهید از تبلیغات ویدیویی استفاده کنید، سعی کنید به سراغ موشن گرافیک‌ها و انیمیشن‌ها بروید و از مفاهیم متحرک استفاده کنید تا بتوانید ویژگیها و خصوصیات محصولات خود را معرفی کنید. موشن گرافیک‌ها ترکیبی کامل از سرگرمی، نوستالژی و سادگی هستند و می‌توانند به عنوان یک ابزار کارآمد به کار شما کمک کنند.

7. ویدیو حتی خریداران تنبل را هم جذب می‌کند

 ویدیو یک ابزار عالی برای یادگیری است، در عین حال یک شیوه بسیار ساده برای مصرف است. زندگی امروزه بیش از حد مشغولیت می‌آورد و باید بپذیریم که کاربران اینترنتی زمان کافی برای خواندن توصیفات طولانی محصول یا عمیق شدن در مورد مطالب مختلف را ندارند. مشتری مدرن می‌خواهد محصول را در عمل ببینند و ترجیح می‌دهد که این آموزش توسط یک فیلم به او نشان داده شود. پس با بازاریابی ویدیویی به راحتی می‌توانید تنبل‌ها را هم جذب کنید.

8. ویدیو مارکتینگ به انتشار محتوا کمک می‌کند

مایکل استلسنر، مدیر بخش بازاریابی رسانه‌های اجتماعی در هشتمین سمینار سالیانه شبکه‌های اجتماعی اعلام کرد که 60 درصد از بازاریابان اجتماعی در سال 2015 از محتوای ویدیویی استفاده کردند و این آمار در سال 2016 به 73 درصد افزایش یافته است. همچنین شبکه‌های اجتماعی کاربران را به تولید محتوای ویدیویی تشویق می‌کنند. سالانه 3600 ویدیو در فیس بوک و اینستاگرام منتشر شده است. از طرف دیگر یوتیوب دومین شبکه اجتماعی محبوب در جهان است. پس اگرچه کاربران از محتوای ویدیویی به عنوان یک سرگرمی استفاده می‌کنند، اما باید این حقیقت را بپذیریم که ویدیوها می‌توانند محصولات مختلف را معرفی کنند و به افزایش فروش آنها کمک کنند.

ویدیو مارکتینگ

برخی از آمارهایی که شما را به استفاده از بازاریابی ویدیویی مشتاق می‌کنند

با توجه به نکات و مواردی که درباره اهمیت بازاریابی ویدیویی گفته شد، شاید الان زمان خوبی باشد که به سراغ آمارهای منتشر شده در این باره برویم و ببینیم که نهادهای بین‌المللی در مورد این روش تبلیغاتی چه دستاوردهایی دارند. جالب است بدانید که تبلیغات ویدیویی توسط طیف وسیعی از بازاریابان به کار گرفته می‌شود. برخی از آمارهایی که ممکن است برای شما جذاب باشند به شکل زیر هستند:

  • ویدیو مارکترها یا همان بازاریابان حوزه ویدیو با کمک این شیوه، در هر سال 66 درصد آمار مخاطبان (Leads) خود را افزایش می‌دهند؛
  • بازاریابان ویدیویی 54% آگاهی و شناخت از یک برند را با این روش به دست می‌آورند؛
  •  بیش از 76 درصد از بازاریابان و کسب و کارهای کوچک از نتایج ویدیو مارکتینگ استفاده می‌کنند؛
  • حدود 83 درصد از کسانی که از ویدیو استفاده می‌کنند معتقدند که نرخ بازگشت سرمایه آنها مناسب است؛
  • 73 درصد از کسانی که قبلاً ویدیو محصولات را نگاه نمی‌کردند، با دیدن ویدیو محصول مورد نظر را خریده‌اند؛
  • 97 درصد از مشاغلی که از ویدیو برای معرفی کار خود استفاده می‌کنند اعلام کرده‌اند که این شیوه به معرفی کسب و کار آنها بهتر کمک می‌کند؛
  •  94 درصد از مشاغل اعلام کرده‌اند که ویدیو یک ابزار مؤثر در معرفی کسب و کار آنهاست؛
  • در میان افراد مورد نظر سنجی، 81 درصد افزایش در فروش خود را اعلام کرده‌اند و 53 درصد گفته‌اند که آمار تماس‌های پشتیبانی آنها کاهش یافته است.

چرا باید از ویدئو مارکتینگ استفاده کنیم؟

دلایل زیادی برای استفاده از ویدئو مارکتینگ وجود دارد. در زیر به برخی از آنها اشاره می کنیم:

  1. اعتماد سازی: ویدئو مارکتینگ فرصتی است برای جلب اعتماد مخاطبان
  2. تاثیر چندبرابری ویدئو روی افراد به نسبت سایر تبلیغات
  3. فروش بیشتر به دلیل اثرپذیری بیشتر ویدئو تبلیغاتی به منظور تبدیل مخاطب به مشتری و انجام خرید
  4. افزایش تعاملات: به دلیل جذابیت نمایشی ویدئوها، تعامل بین افراد و برند تبلیغ شده بیشتر می شود.
  5. جذب بازدیدکننده : ویدئو مارکتینگ باعث افزایش بازدید سایت و برند شما می شود.
  6. افزایش فروش همیشه با یک ویدئوی خوب امکان پذیر خواهد بود.
  7. عدم محدودیت در نمایش و معرفی محصول و خدمات
کلام آخر

در این مطلب تلاش کردیم که بازاریابی ویدیویی را به طور کامل و با ذکر جزئیات معرفی کنیم، به معرفی مزایا و معایب این روش تبلیغاتی پرداختیم، برخی از آمارهای مربوط به این روش را از منابع معتبر بین المللی استخراج کردیم و در نهایت راهکارهای مختلف برای موفقیت در این مسیر را پیشنهاد دادیم. تلاش ما در گروه مدیر وب بر این است که شما بتوانید با دانش کامل از این روش برای معرفی کسب و کار خود استفاده کنید. اگر پیشنهادی دارید یا اگر هنوز ابهامی در این مورد برای شما باقی مانده است، خوشحال می‌شویم که شنونده آن باشیم.

لینک کوتاه : https://nwnews.ir/?p=1655

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.