0

نغض قوانین حاکم بر رمز ارز ها توسط برخی صرافی ها

  • کد خبر : 1718
  • ۲۴ آبان ۱۴۰۰ - ۲۰:۲۴
نغض قوانین حاکم بر رمز ارز ها توسط برخی صرافی ها
اخیرا وزارت خزانه داری امریکا بیانیه ای در حوزه رمز ارز ها علیه کشور ها و افراد تحت تحریم خود منتشر نموده است که با واکنش های تند کاربران و تریدر ها مواجه شده است

نغض قوانین حاکم بر رمز ارز ها توسط برخی صرافی ها | با توجه به تحلیل های کارشناسی شده ی محققین نتورک نیوز و به نقل از واکنش تند مدیر صرافی آلت چینج نسبت به بیانیه وزارت خزانه داری امریکا برای مسدود سازی حساب های افراد در کشور های تحت تحریم این کشور و نیز اقدام صرافی هایی نظیر بایننس و یونی سوآپ و اوکی ایکس که از این بیانیه تبعیت نموده اند گزارشی تهیه نموده ایم که از چند تعریف در مورد ماهیت رمز ارز ها شروع می کنیم ؛ با ما همراه باشید :

 

بلاک چین | به بلاک چین (blockchain) می‌توان به عنوان یک دفتر حسابداری نگاه کرد که تمام فعالیت‌ها، نقل و انتقالات، مالکیت ها و ارزش‌گذاری‌های واحدهای پولی دیجیتال را درون خود ثبت و ضبط می‌کند. بلاکچین تعداد محدودی از انتقالات را درون خود دارد که با گذر زمان این مقدار افزایش پیدا می‌کند. بلاک چین کاربردهای بسیار زیاد فراتر از رمز ارز دارد. اما معمولاً فناوری بلاک چین به واسطه بیت کوین شناخته می‌شود و از همان ابتدا بیت کوین توانست افراد زیادی را به خود جلب کند. زیرا هم یک نوآوری انقلابی محسوب می‌شد و هم برای عموم آزاد بود. درواقع، یک شبکه غیرمتمرکز و مستقل که در آن کاربران عادی مسئولیت ضمانت و تایید تراکنش‌ها را بر عهده داشتند. با این حال بلاک چین برای بیتکوین مانند اینترنت است برای ایمیل. یک سیستم الکترونیکی بزرگ که روی آن می‌توان اپلیکیشن ساخت و ارز فقط یکی از آن‌هاست. درواقع بلاک چین بستری است که باقابلیت‌های خاصی که ارائه می‌کند، پتانسیل لازم برای ارائه پاره‌ای خدمات و فناوری‌ها را برای متخصصان فراهم می‌کند. رمز ارز ازجمله اتریوم یکی از این کارکردهاست. ارزهای دیجیتال مانند اتریوم و بیت کوین بااینکه نرم‌افزار مبتنی بر بلاک چین هستند اما تفاوت‌هایی ازلحاظ کاربرد و توانایی با یکدیگر دارند.

رمز ارز چیست؟ | رمز ارز‌ها از پروتکل های رمزگرافیکی و یا کد‌های فوق‌العاده پیچیده برای رمز‌گذاری دیتاهای حساس و انتقال آن‌ها استفاده می‌کنند تا معاملات امنی را فراهم کنند. توسعه‌دهندگان رمز‌ ارزها این پروتکل‌‌ها را بر پایه اصول پیچیده ریاضیات و مهندسی کامپیوتر بنا کرده‌اند که آن‌ها را غیرقابل نفوذ می‌کند بطوری که هیچ دولت و نظامی توانایی ورود و دخالت به این حوزه را ندارند و اصلا ماهیت رمز ارز ها بر این پایه است. این پروتکل‌ها همچنین هویت افراد استفاده کننده از رمز‌ ارز‌ها را مخفی نگه می‌دارد و ردیابی و پیدا کردن آن‌ها را برای هر کسی و هر دولتی دشوار می‌کند. رمز ارزها همچنین برای کنترل شدن غیر متمرکز خود شناخته می‌شوند. این به آن معناست که تمام فعالیت‌ها و ارزش‌های این بازار توسط همان کد‌های پیچیده کنترل و ارزیابی می‌شوند و بانک‌ها و یا مقامات دولت ها کنترلی روی آن‌ها ندارند. ارزهای دیجیتال امکان معامله شدن توسط ارزهای واقعی را نیز دارا می‌باشند و شما می‌توانید در بعضی از مارکت های خاص و صرافی های شناخته شده، ارز‌های دیجیتال خود را با ریال، دلار، پوند، یورو و غیره جایگزین کنید.

***خطر اصلی در همین مرحله اتفاق می‌افتد جایی که هکر‌ها و بدافزار‌ها امکان بلوکه کردن پول شما را در حین این انتقال دارا هستند که گزارش امروز ما در این باره نیست.

نغض قوانین حاکم بر رمز ارز ها توسط برخی صرافی ها

رمز ارز ها ۷ خصیصه کلیدی دارند|

۱- دیجیتالی بودن: رمز ارز ها فقط به صورت دیجیتالی و بر روی کامپیوترها وجود دارند. هیچ سکه یا اسکناسی در کار نیست. هیچ پولی به عنوان پشتوانه در بانک‌های مختلف مثل بانک مرکزی برای رمز ارز ها وجود ندارد!

۲- غیر متمرکز: رمز ارز ها سرور مرکزی ندارند. آن‌ها معمولاً در میان شبکه‌ای از هزاران کامپیوتر توزیع شده‌اند. شبکه‌هایی که سرور مرکزی نداشته باشند، شبکه‌های غیر متمرکز نامیده می‌شوند.

۳- همتا به همتا: رمز ارز ها به صورت آنلاین از یک شخص به شخص دیگر منتقل می‌شوند. کاربران رمز ارز از طریق بانک، پی‌پال (PayPal) یا فیسبوک با هم در ارتباط نیستند. آن‌ها بدون واسطه با یکدیگر داد و ستد دارند. در دنیای پول فیات، بانک‌ها، پی‌پال و فیسبوک به عنوان اشخاص ثالث معتمد شناخته می‌شوند. اما در دنیای رمز ارز ها هیچ شخص ثالث معتمدی وجود ندارد!

۴- نام مستعار: این مورد یعنی برای استفاده از رمز ارز ها یا به تملک درآوردن آن‌ها لازم نیست حتما اطلاعات شخصی خود را ارائه کنید. شما می‌توانید با یک نام مستعار و به صورت ناشناس به معامله رمز ارزها بپردازید.

۵- بدون نیاز به اعتماد: عدم وجود اشخاص ثالث معتمد به معنای این است که برای استفاده از سیستم لازم نیست لزوماً به شخص یا سازمان دیگری برای نظارت و کنترل دارایی خود اعتماد کنید. کاربران در همه حال کنترل کامل پول و اطلاعات خود را در اختیار دارند.

۶- رمزنگاری ‌شده: هر کاربر کد ویژه‌ای دارد که از دسترسی سایر کاربران به اطلاعات او جلوگیری می‌کند. به این عمل رمزنگاری گفته می‌شود و هک کردن آن تقریباً غیرممکن است. این‌جاست که بخش Crypto از اصطلاح Cryptocurrency وارد بازی می‌شود. Crypto به معنای رمزنگاری شده و مخفی شده است. وقتی اطلاعات از طریق رمزنگاری مخفی می‌شود، اصطلاحاً می‌گویند اطلاعات رمزنگاری شده است.

۷- جهانی: هر کشور ارز مخصوص به خودش دارد که به آن ارز فیات می‌گویند. انتقال ارزهای فیات در سطح جهانی کار دشواری است. رمز ارز ها را به راحتی می‌توان به سراسر جهان ارسال کرد. ارزهای رمزنگاری ‌شده به ارزهای بدون مرز موسوم‌اند!

*** اخیرا وزارت خزانه داری امریکا بیانیه ای در این حوزه علیه کشور ها و افراد تحت تحریم خود منتشر نموده است که با واکنش های تند کاربران و تریدر ها مواجه شده است :

بر اساس این بیانیه، الزامات تابعیت از تحریم‌ها در صنعت ارزهای دیجیتالی ( رمز ارز ها ) اعمال می‌شود و برای عدم رعایت آن‌ها مجازات‌های مدنی و کیفری درنظر گرفته شده است.

جالب تر از آن این است که صرافی هایی نظیر بایننس ، یونی سوآپ ، اوکی ایکس ، ونوس و … از این بیانیه تبعیت می کنند و اخیرا مشاهده شده است که اکانت هایی از کاربران ایرانی و افرادی که تحت این حریم ها می باشند مسدود شده و سرمایه آن ها در این صرافی ها بلوکه شده است.

لذا به بیانیه ای که از دکتر مهدی آنت مدیر صرافی آلت چینج در واکنش به اقدامات اخیر صرافی های این چنینی نظیر بایننس منتشر شده است بر خورده ایم : 

مدیر صرافی آلت چینج در واکنش به اخبار اخیر این حوزه با ادبیاتی تند بیان نمودند که : 

ماهیت و تعریف رمز ارز ها در سراسر دنیا بر کسی پوشیده نبوده و تمام افراد حقیقی و حقوقی که فعالیتی در این حوزه دارند این موضوعات بدیهی و ابتدایی را در مورد رمز ارز ها میدانند. به نظر بنده اظهار نظر دولت ها و کشور ها در این حوزه، مداخله در بحث رمز ارز ها بوده و حق ندارند تعریف اولیه رمز ارز را زیر پا بگذارند چراکه ماهیت این ارز ها را به سخره میگیرند.

همچنین دکتر مهدی آنت فرمود : اگر کمی دقت داشه باشیم و تعاریف حوزه رمز ارز را بدانیم ، خواهیم فهمید که اقدام این صرافی ها کاملا نغض قوانین بین المللی رمز ارز ها بوده و تخلف بحساب می آید چرا که این اقدامات اصل تعریف و ماهیت رمز ارز ها را تحت الشعاع قرار می دهد ؛ لذا از مدیران صرافی ها انتظار نمی رود که تحت تاثیر و فشار های این چنینی اقداماتی انجام بدهیم که موجب تضعیف قوانین حاکم بر رمز ارز ها و اصول بین الملل می شود.

دکتر آنت مدیر صرافی آلت چینج به صرافی هایی نظیر بایننس هم اشاره نمودند : برای صرافی هایی مانند بایننس و … متاسف هستم و اعلام میکنم که این صرافی ها  اصل و ماهیت رمز ارز را به سخره گرفته اند و باتوجه به این اقدامات، خیانت بزرگی به صنعت رمز ارز که یک صنعت بین المللی است می کنند.

نغض قوانین حاکم بر رمز ارز ها توسط برخی صرافی ها
لینک کوتاه : https://nwnews.ir/?p=1718

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.