به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از نتورک نیوز، علی اکبر خوشبخت نیا اعلام کرد: حدوداً ۵۷ غرفه در دومین نمایشگاه توانمندیهای زنان روستایی گلمکان به محصولات دستی، صنایع غذایی و تولیدات زنان اختصاص داده شده است.
شهردار گلمکان اضافه نمود: بانوانی که در ۱۷ روستای بخش گلمکان سکونت دارند. در این نمایشگاه تولیدات گوناگون خود را به نمایش میگذارند. وی تصریح کرد: تبیین نقش افراد ساکن روستا، در تحقق سیاستهای رونق تولید جهت اشتغال زایی و بازاریابی از جمله سیاستهای راهبردی است.
معرفی استعدادهای ساکنین روستای گلمکان
درباره استعدادهای گوناگون افراد ساکن روستا، خوشبخت نیا گفت: معرفی استعدادهای مختلف، معرفی محصولات متنوع، ظرفیتها در مناطق روستایی، ایجاد بازار خرید و فروش محصولات و همچنین بازاریابی آنان، نمونههایی از اهداف این نمایشگاه میباشد.
شهردار گلمکان افزود: ساکنین این روستا، خود به نحوی تولید کننده و منبعی اصلی از تولید محصولات میباشند. همچنین برگزاری دومین نمایشگاه توانمندیهای زنان روستای گلمکان، میتواند پتانسیلهای گوناگون و توانمندیهای آنان را به نمایش بگذارد.
وی تاکید نمود: ساکنین این منطقه به خصوص زنان روستایی، درواقع کانون اصلی و به قولی مهد تلاش، تولید و سنبل صداقت، یکدستی و کار میباشند. شایان ذکر است که این نمایشگاه در تاریخ ۱۲ خرداد ماه سال ۱۴۰۲ به مدت یک روز برگزار شد. همچنین محل برگزاری این نمایشگاه نیز در اردوگاه شهید بهشتی گلمکان خراسان رضوی بوده است.
منبع:https://khabarban.com/a/37841037
بیشتر بخوانید