6

پروژه کلاهبرداری GCG آسیا

  • کد خبر : 1631
  • ۲۶ آبان ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۲
پروژه کلاهبرداری GCG آسیا

پروژه کلاهبرداری GCG آسیا | در این قسمت می خواهیم به برخی جنبه های تهدیدی و کلاهبرداری هایی که این روزها در کف جامعه به بهانه سرمایه گذاری در بازارهای مالی صورت می گیرد، بپردازیم. در اینجا روی صحبتمان با تحلیل گران و معامله گران حرفه ای بازارهایی همچون فارکس، بورس تهران و ارزهای دیجیتال نیست. بلکه روی […]

پروژه کلاهبرداری GCG آسیا | در این قسمت می خواهیم به برخی جنبه های تهدیدی و کلاهبرداری هایی که این روزها در کف جامعه به بهانه سرمایه گذاری در بازارهای مالی صورت می گیرد، بپردازیم.
در اینجا روی صحبتمان با تحلیل گران و معامله گران حرفه ای بازارهایی همچون فارکس، بورس تهران و ارزهای دیجیتال نیست. بلکه روی صحبتمان با عزیزانی است که با بازارهای مالی خارجی آشنایی ندارند.

بخش اول : آشنایی با بازارها
ابتدا به صورت گذری سه بازار را مرور می کنیم:

۱. بازار بورس نیویورک یا NYSE : همانطور که از نامش پیداست متعلق به آمریکا و در نیویورک قرار دارد. یکی از پر پول ترین و وسیع ترین بازارهای مالی دنیا از لحاظ گردش سرمایه به شمار می رود. شرکت هایی بسیار بزرگی همچون جی پی مورگان، اکسون موبایل و … در آن حضور دارند.

۲. بازار بورس نزدک یا NAZDAQ : که بازاری جوان تر از بازار بورس نیویورک است و از حاظ مکانی در قلب نیویورک وجود دارد. به سبب آنکه دیر تر تاسیس شد سخت گیری های ابتدایی بازار بورس نیویورک در آن نبود فلذا در دهه ۷۰ میلادی بسیاری از شرکت های نوپای تکنولوژی توانسته اند سهام خود را در آن عرضه اولیه کنند. از طرف دیگر نزدک محدودیت های سنگین مانند بورس نیویورک برای ورود سرمایه گذاران نداشت فلذا معامله گرانی با حجم سرمایه های محدود هم می توانستند وارد این بازار شوند. از این رو امروزه نزدک بسیار بسیار بزرگ شده به گونه ای که بیش از ۳۳۰۰ شرکت در آن فعال و سهام بزرگان تکنولوژی همچون فیسبوک، اپل، آمازون، آلفابت (گوگل) و مایکرو سافت در آن داد و ستد می شود.

۳. بازار مبادله ارزی یا FOREX : این بازار همانطور که از نامش پیداست بازار داد و ستند ارزی است که معامله گران در آن، ارز ها را در مقابل همدیگر معامله می کنند. این بازار به صورت فیزیکی وابسته به مکانی نیست. حجم سرمایه در گردش ای بازار به سبب حضور موسسات مالی و بانک ها و همچنین معامله گران و تحلیل گران فرد محور از سراسر دنیا بسیار زیاد است.

بخش دوم : آشنایی با روش پانزی

در سال ۱۹۲۰ فردی به نام چارلز پانزی با دادن وعده سبکی از سرمایه گذاری را در پیش گرفت. البته او مخترع و مبدع این سیستم نبود چرا که پیش از او نیز این روش در جامعه بود لیکن او در سطح بسیار بزرگ تری این کار را انجام داد.
پانزی با وعده سودهای بسیار غیر منطقی مردم را تشویق به سرمایه گذاری در کار خود می کرد. مردم هم این کار را می کردند اما در بیان ساده پانزی اصلا کاری نمی کرد بلکه پول مردم را جمع و به عنوان سود به خودشان باز می گردانند. پس در اصل پانزی مشغول به کلاهبرداری بود.
در این سیستم سود سپرده گذاران و سرمایه گذاران تا زمانی پرداخت می شود که ورودی سرمایه جدید به سیستم از حروجی آن بیشتر باشد. فلذا لازم است برای ورود سرمایه های جدید سیاست های تشویقی برای اعضا در نظر گرفته شود. از این رو در سیستم پانزی هر یک از اعضا که دیگران و اطرافیان خود را به عضویت در سیستم وادار و تشویق کند پاداشی ( سودی ) از سمت سیستم به او تعلق می گیرد. بس در اینجا پورسانت عضو گیری هم به افراد فعال داده می شد.
پس تا به اینجای کار مشخصات سیستم های سرمایه گذاری که بر اساس پانزی طراحی شده اند شامل چند ویژگی مشترک هستند:

  • – پرداخت سود قطعی
  • – پرداخت حق عضو گیری قابل توجه
  • – پرداخت سودهای غیر متعارف

بخش سوم : پیشنهادات غیر متعارف
عموما وقتی اقتصاد در انقباض به سر می برد مردم به دنبال راه های بسیار راحت و هیجانی برای پیشرفت هستند. یکی از این راه حل ها سپردن پول خود به دیگران برای کار کردن روی پول ماست. این مورد اصل موضوع بحث ما نیست. بلکه شرکت هایی موضوع بحث ما هستند که مدعی سود قطعی و بسیار بالا به ازای پرداخت سرمایه به آن ها هستند. شرکت های اینچنین اغلب وعده هایشان به این حالت است که :

  • – وعده سود ماهانه بالا ۵-۶ درصد در ماه می دهند.
  • – سود های پرداختی را تضمین می کنند!
  • – اجازه برداشت پول را برای مدتی نمی دهند (۶ ماه تا دو سال)
  • – مدعی کار کردن در بازارهای مثل فارکس، ارزهای دیجیتال، نزدک و بازار بورس نیویورک هستند.
  • – هیچ چیز به جز یک دفتر یا وب سیات نیستند.
  • – بهانه های سطحی برای قانونی بودن خود نشان می دهند مثل اینکه سایت ما از مسترکارت پشیبانی می کند!
  • – سرکرده هایی که سودهای بسیاری بردند را نشان می دهند.– به اعضای عضو گیری پوسانت قابل توجهی پرداخت می کنند.

و ده ها دلیل دیگر….

شرکت های همانند یونیک فاینانس امروزه این ادعا را دارند. سرمایه گذاران در این شرکت ها نیز ابتدا از سرمایه گذاری خود راضی هستند چرا که یک سیستم پانزی در مراحل اولیه سود پرداخت می کند اما زمانی که ورود سرمایه گذار جدید به سیستم قطع یا کند شود دیگر خبری از سود یا اصل پول و سرمایه نیست.

این شرکت ها وعده سودهای چند صد در صدی در بازارهایی بسیار تخصصی همچون فارکس و نزدک می دهند. نه اینکه نتوان در این بازارها سودهای کلان کسب کرد بلکه مسئله تضمینی بودن این سود ها و پلن درآمد زایی این شرکت هاست که مشکل زاست. فعالیت در بازارهایی همچون فارکس، نزدک، ارزهای دیجیتال و و و نه تنها مشکل زا نیست بلکه بی شک سود ده هستند اما برای کسی که سال ها مهارت لازم برای تحلیل و معامله را در این بازارها بدست آورده باشد نه برای کسی که می خواهد از سیستم های پانزی ثروتمند شود. فلذا به تک تک دوستان عزیز توصیه می شود حتی المقدور از این پیشنهادات فاصله بگیرند.


 این روزها نام شرکت جذب سرمایه جدیدی بر سر زبان ها افتاده که به گفته برخی از اعضای آن فعالیتی متفاوت از سایر شرکت های جذب سرمایه داشته و بهترین گزینه برای سرمایه گذاری از منظر آنان است. اما آن چه پیداست  مبلغان این شرکت از سرنوشت مالباختگان آن مطلع نبوده و بدون آگاهی گام در چنین راه پرخطری گذاشته اند.

این شرکت گاردین کپیتال یا جی سی جی آسیا به آدرس وب سایت https://www.guardiancapitalag.asia است که توانسته با وعده های فریبنده عده زیادی از هموطنان را مجذوب خود کند. در سایت جی سی جی ادعا شده، یک سایت سرمایه گذاری است که بطور گسترده در زمینه فارکس فعالیت کرده و با جذب سرمایه از کاربران به آنها سود پرداخت می کند.

در طرح درآمدزایی شرکت نیز  عنوان شده با توجه به مبلغ سرمایه  گذاری، از معاملات فارکس ماهیانه بین 15 تا 30 درصد به کاربران سود پرداخت می شود.

به منظور تشویق عضوگیری،  پاداش زیرمجموعه‌گیری تا 10 سطح و از 0.5 تا 5 درصد در نظر گرفته شده است. همچنین شرکت برای کاربران 4 جایگاه (کارگزار، کارگزار ارشد، کارگزار پلاتین و کارگزار الماس) در نظر گرفته است و در ازای ایجاد تعادل در زیرمجموعه با جایگاه های یکسان، 10 درصد مجموع درآمد آنها را در قالب پاداش تعادل به لیدر پرداخت می کند.

 سود نامتعارف تعیین شده و تعیین پاداش عضوگیری نشان دهنده هرمی بودن طرح این شرکت و برنامه ریزی گسترده آن به منظور فریب علاقه مندان سرمایه گذاری است.

اطلاعات دامنه سایت نشان می دهد کاربران کشورهای ژاپن، مالزی و ویتنام بیشترین میزان بازدید را از این سایت داشته اند، هویت مالکین واقعی آن در دسترس نیست و حدود 18 ماه از زمان ثبت آن می گذرد.

نکته ای که در رابطه با نحوه جذب اعتماد افراد توسط شرکت وجود دارد ادعای فعالان آن در رابطه با تأیید توسط مرجع نظارت بر بازار مالی سوئیس (فینما) است. اما بررسی سایت این نهاد نشان می دهد که شرکت جی سی جی در لیست هشدار این نهاد نظارتی قرار دارد و این ادعا تنها دروغی برای فریب کاربران است.

اخیرا گزارش شده این شرکت در ایران به صورت گسترده در حال عضو گرفتن است. روندش به این صورته که بعد از سرمایه گذاری اولیه که مبالغ بالایی در حدود ۱۵۰۰ هزار دلار از کاربران دریافت شده ادعا شده که بازگشت سرمایه در چهار ماه اتفاق می افته! یعنی یک سود نجومی و چندین برابر حالت عادی.

بعضی از کاربران گزارش دادن سال پیش این شرکت به شکل قانونی در ایران فعالیت می‌کرده و بعد از سرمایه گذاری اولیه پرداخت های کاملا منظمی داشته. اما بعد از بحران کرونا و به بهانه های واهی پرداخت های اینترنتی به تعلیق افتاده و به این روش سرمایه کاربران برگشت داده نشده . متأسفانه به دلیل عدم شفافیت قانون امکان شکایت و یا پیگیری از سمت هیچ نهادی وجود ندارد.

لینک کوتاه : https://nwnews.ir/?p=1631

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

  1. مالباختگان کمپانی GCG ASIA
    مالباختگان کمپانی GIB
    مالباختگان رمزارز GUSDT
    مالباختگان صرافی GIBX
    همه این پروژه ها مربوط به یک تیم مشخص و مشترک میباشد که با هدف کلاهبرداری بصورت هرمی و پانزی اداره میشود

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.