3

پروژه کلاهبرداری دابل وی

  • کد خبر : 1517
  • ۱۱ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۵
پروژه کلاهبرداری دابل وی

پروژه کلاهبرداری دابل وی | همیشه حوزه فناوری‌های نوپا درگیر کلاهبرداری‌ها بوده است و حالا طرح‌های کلاهبرداری جدید با سوءاستفاده از نام بیت کوین و قراردادهای هوشمند اتریوم و ترون، قربانی می‌گیرند. پروژه‌ کلاهبرداری دابل وی (Double Way) با سو‌ء‌استفاده از نام قرارداد هوشمند اتریوم و چند پروژه کوچک دیگر با سوء‌استفاده از نام قرارداد هوشمند ترون، این […]

پروژه کلاهبرداری دابل وی | همیشه حوزه فناوری‌های نوپا درگیر کلاهبرداری‌ها بوده است و حالا طرح‌های کلاهبرداری جدید با سوءاستفاده از نام بیت کوین و قراردادهای هوشمند اتریوم و ترون، قربانی می‌گیرند. پروژه‌ کلاهبرداری دابل وی (Double Way) با سو‌ء‌استفاده از نام قرارداد هوشمند اتریوم و چند پروژه کوچک دیگر با سوء‌استفاده از نام قرارداد هوشمند ترون، این روزها بین کاربران ایرانی رواج پیدا کرده‌اند و جیب افراد ناآگاه را خالی می‌کنند. در ادامه این مقاله با ارزدیجیتال همراه باشید تا اثبات کنیم که این‌ نوع پروژه‌ها کلاهبرداری هستند.

پروژه دابل وی (Double Way) چه ادعایی دارد؟

در این پروژه شما هنگام ورود، ۰٫۰۸ اتر به سیستم وارد می‌کنید. حال باید دو زیرمجموعه وارد کنید تا ۰٫۱۶ اتر داشته باشید. اینجاست که شما فکر می‌کنید ۰٫۰۸ اتر خودتان را دارید و ۰٫۰۸ سود کرده‌اید، اما هرگز اینطور نیست! شما ۰٫۰۸ دو زیرمجموعه خود را گرفته‌اید و ۰٫۸ خودتان را به بالا دستی خود تقدیم کرده‌اید!

در مرحله بعد شما باید ۰٫۱۶ اتر وارد کنید تا به دو نفر بالا سری خودتان برسد و زیرمجموعه‌های بیشتری بگیرید تا این بار هم با پول زیرمجموعه‌های جدیدتان ۰٫۳۲ اتر کسب کنید! شما تصور می‌کنید که پولتان را افزایش داده‌اید و پول بالاسری‌های شما هم با سرعت بیشتری درحال افزایش است. شما مدام لول آپ می‌کنید (از سطح یک شروع می‌کنید تا درنهایت به سطح ۸ برسید)، به مرحله بالاتری می‌روید و افراد جدید بیشتری را وارد می‌کنید.

اما سوالی که باید از خودتان بپرسید این است که این پول از کجا آمد؟ آیا امکان دارد که پول از هیچ کجا ناگهان ظاهر شده باشد؟ تبلیغ‌کنندگان این پروژه با توضیحات دیگری مثل اینکه این پول از کارمزدها حاصل می‌شود یا کار قرارداد هوشمند است، سعی دارند که شما را قانع کنند! کاربران زیادی نیز این ادعا را باور می‌کنند چراکه نمی‌دانند قرارداد هوشمند چه مفهومی دارد. در ادامه توضیح می‌دهیم که چرا این پروژه یک کلاهبرداری بزرگ با نام اتریوم است.

دابل وی و پروژه‌های مشابه چگونه کار می‌کنند؟

دابل وی به معنای واقعی کلمه یک طرح پانزی است. برای آشنایی بیشتر با این طرح کلاهبرداری می‌توانید به مقاله «طرح پانزی چیست؟» مراجعه کنید؛ اما به‌طور خلاصه، طرح پانزی سیستمی با ذات کلاهبرداری است که در آن پول سرمایه‌گذاران قدیمی، با پول سرمایه‌گذاران جدید پرداخت می‌شود و هیچ فعالیت اقتصادی در آن صورت نمی‌گیرد؛ کاری که دقیقاً دابل وی انجام می‌دهد.

به بیان ساده، سیستم می‌گوید که مبلغ ۰.۰۸ اتر واریز کن و سپس دو نفر را به سیستم معرفی کن تا ۰.۱۶ اتر پورسانت بگیری. سپس آن دو نفر هم دو نفر دیگر را وارد سیستم می‌کنند و همین‌طور با ارتقای سطح که خودش مستلزم پرداخت هزینه است، شما به سودهای میلیونی می‌رسید.

دابل وی (Double Way)؛ کلاهبرداری با اسم قرارداد هوشمند
پنل درآمدزایی پروژه کلاهبرداری دابل وی

در واقع خود سیستم فریاد می‌زند که یک طرح پانزی است. یعنی بقای سیستم و ادامه سودآوری شما به ورود افراد جدید بستگی دارد، بدون این‌که هیچ فعالیت اقتصادی انجام یا ارزشی ایجاد شود.

همچنین یک سیکل ۶۴ روزه در سیستم تعریف شده است، به این معنا که برای هر سطح تا ۶۴ روز فرصت دارید که ادامه بدهید و به سطح ۸ برسید و ۵۱۰ نفر را عضو سیستم کنید، در غیراینصورت دوباره باید با پرداخت هزینه، سطح‌های فعلی خود را تمدید کنید.

در حقیقت و از دیدگاه کلان، شما باید پول را از جیب فرد دیگری خارج کنید و به جیب خودتان بریزید تا به قول تبلیغ‌کنندگان طرح سودآوری داشته باشید و این مصداق بارز کلاهبرداری است.

در طرح‌های پانزی عده بسیار کمی سود می‌کنند، اما اغلب افراد مشارکت‌کننده در نهایت با ضرر سیستم را ترک می‌کنند و سرنوشت خود سیستم چیزی جز فروپاشی نخواهد بود.

نوع دعوت افراد به سیستم هم در نوع خود جالب است و حتی گاهی در پوشش آگهی استخدام و درآمد در منزل انجام می‌شود.

دابل وی (Double Way)؛ کلاهبرداری با اسم قرارداد هوشمند
تبلیغات دابل وی و پروژه‌های مشابه؛ درآمد ۱۰ میلیون تومان به راحتی!

این نوع تبلیغات و وعده کسب سودهای نجومی و تضمینی چیزی است که فقط در پروژه‌های کلاهبرداری شاهد آن هستیم.

چرا دابل وی (Double way) طرح پانزی است؟

در طرح های پانزی، با جذب سرمایه از کاربران جدید، سود به کاربران قدیمی می رسد و بازنده اصلی این طرح ها کاربری است که نتوانسته کاربر جدید پیدا کنه که به عنوان سرمایه گذار جدید در این طرح سرمایه گذاری کنه! هر چقدر این طرح ها، کاربر بیشتری داشته باشن و مدت زمان بیشتری فعالیت بکنن در نهایت بازندگان یا مالباختگان (افرادی که نتوانستن کاربر جدیدی را پیدا کنن) بیشتری خواهند داشت.

چرا دابل وی (Double way) طرح پانزی است؟
چرا دابل وی (Double way) طرح پانزی است؟

پروژه دابل وی (Double way)، دقیقا یک طرح پانزی است به شیوه ای که گفتم پول وارد این سیستم میشه و دست به دست به بالا سری میرسه، البته به لطف استفاده از کلماتی همچون قرارداد هوشمند، برنامه غیر متمرکز، غیر قابل هک و تغییر ناپذیر و متن باز بهتره این پروژه رو کلاهبرداری با طرح پانزی ۲۴ عیار در نظر بگیریم. هر کاربر در این پروژه می تونه یک ماتریس ۸ سطحی از زیر مجموعه هاش داشته باشه و اگه از تمامی ظرفیت استفاده بکنه میتونه هر دو ماه ۳۵۰۰ اتر یا ۲۰۰۰۰ اتر در سال به دست بیاره. برای به دست آوردن این مبلغ شما باید زیر مجموعه بگیرین، جالب اینجاست که افرادی که این پروژه رو تبلیغ میکنن، یکی از حربه هاشون اینه که مبلغ سرمایه گذاری اولیه شما ناچیزه و اصلا عددی نیست که بخواین فکر کنین که کارتون درسته یا غلط. بعدشم اشاره میکنن که چند سال پیش اگه بیت کوین میخریدی الان میلیون دلاری پول داشتی! برای خودم هم جالبه که هر پروژه ای از این جمله استفاده میکنه و فقط همینو میگه و نمیگه که بیت کوین چه مشکلی رو حل کرد و چه ارزشی رو خلق کرد.

این نکته رو فراموش نکنید در هر پروژه ای که اسم های عجیب و پیچیده ای مثل بلاکچین و قرارداد هوشمند میشنوید؛ لزوما باعث پیچیده بودن پروژه نیست و ممکن است فقط بازی با کلمات برای پیچیده نشان دادن پروژه باشد تا شما با خودتان تصور کنید: «این اصطلاحات برای من خیلی پیچیده است و چون نمیدانم به چه معناست حتما پروژه خیلی پیشرفته است و ارزش سرمایه گذاری را دارد»

تبلیغ کنندگان Double way از بسترهای درج آگهی استخدام هم دارن استفاده میکنن و جالب اینجاست که خودشون هم میدونن قضیه چیه، کل داستان رو داخل آگهی نمیگن و میگن داخل واتس اپ پیام بدین. این افراد و هر کسی که این پروژه رو تبلیغ میکنه میدونن که این پروژه شبکه ای و هرمی است و نیاز به زیر مجموعه گیری داره ولی به استناد اینکه هیچ لیدری وجود نداره و قرارداد هوشمند اتریوم همه کارارو انجام میده، مدعی هستن که هیچ کلاهبرداری صورت نمیگیره!

جالب تر از اون اینه که در ویدئوهای آموزشی که منتشر کردن، اسمارت کانترکت یا همون قرارداد هوشمند دابل وی (Double way) رو نشون میدن که هیچ پولی داخل نیست و میگن ببینین این یه کد برنامه نویسی هستش و هیچ پولی رو بر نمیداره برای صاحبش!!! ولی نمیگن که همه در نهایت زیر مجموعه صاحب این قرارداد هوشمند هستن و بخشی از پول وارد شده به سیستم به صاحب این پروژه میرسه، البته هر پروژه ای باید درآمد داشته باشه ولی صاحب این پروژه درآمد نداره، مال مردم خوره و پول مردم میاد داخل حسابش. تمامی اشخاصی هم که این پروژه رو تبلیغ میخورن مال مردم خور هستن که در ادامه بیشتر توضیح میدم.

اما قبلش خیلی کوتاه به مفهوم قرارداد هوشمند بپردازیم که این پروژه با سواستفاده از این همین اسم داره کاربر جذب میکنه:

قرارداد هوشمند یک توافق نامه است که توسط کد روی شبکه اتریوم پیاده سازی میشود و میتوان به کمک آن سیستم های سنتی با مدیریت مرکزی را تبدیل به یک سیستم غیرمتمرکز کرد و اصطلاحا این کدها هستند که نقش نهاد مرکزی را بازی میکنند. از این قراردادها برای نوشتن توکن؛ Dapp؛ DEX و … استفاده می شود. گربه های بازی کریپتوکیتیز (بازی محبوب در جامعه کریپتو)؛ ارز دیجیتال BAT در مرورگر Brave؛ پلتفرم وام دهی و وام گیری Compound  و صرافی IDEX همگی پروژه های پرطرفدار و موفق دنیای کریپتو هستند که توسط یک قرارداد هوشمند پیاده سازی شدند. همانطور که میبینید این قراردادها کاربرد وسیعی دارند اما در همه این موارد که ذکر شد یک نکته مهم نهفته است: همه آنها کاربرد دارند و برای هدف خاصی نوشته شدند.

از آنجایی که این قراردادها منبع باز هستند و نمونه های تمام قراردادهای معروف اتریوم قابل دسترسی و مشاهده هست؛ یک فرد بدون دانش کدنویسی هم میتواند در مدت زمان مشخصی نوشتن یک قرارداد هوشمند را یاد بگیرد. تمام اینها را توضیح دادم تا به این نتیجه گیری برسم:

داشتن یک قرارداد هوشمند برای یک پروژه باعث موفقیت آن نمیشود و باید با هدف و کاربرد داشتن نوشته شده باشد تا بتواند مشکلی یا مانعی را در پروژه برطرف کند. در غیر اینصورت با توجه به محبوبیت اسم بلاکچین میتواند جنبه تبلیغاتی داشته باشد! قرارداد هوشمند دابل وی (Double way) یک حربه تبلیغاتی است و اصل این پروژه همان طرح پانزی است که با استفاده از اسم قرارداد هوشمند قصد دارد خود متفاوت نشان دهد.

یه جمله هم دیدم از افرادی که تبلیغ میکردن این پروژه رو، بد نیست که نگاهی بهش بندازین:

دوستان به هیچ وجه نگران زیرمجموعه گیری نباشید به هر شخصی بگید بیا این سیستم با ۲۰ دلار ثبت بزن دو نفر هم بیار ۴۰ دلار پورسانت در لحظه وارد کیف پولت میشه با سر و کله اینکارو میکنه.

خب برگردیم به سراغ سوالمون و خلاصه بهش جواب بدیم، چرا این طرح پانزیه؟ ویژگی طرح پانزی این بود که نفر جدید میاد سرمایه وارد سیستم میکنه بعد پول میرسه به نفر قدیم، این دقیقا اتفاقیه که داره داخل پروژه دابل وی صورت میگیره.

پروژه دابل وی (Double Way) کلاهبرداریه یا نه؟

اخیرا دیدم و شنیدم که بعضی از دوستان تعریف جدیدی از اسکم یا کلاهبردار بودن ارائه میدن. این افراد معتقدن که پروژه ها تا زمانی که پرداختی دارن و به کاربرانشون پول یا سود پرداخت میکنن کلاهبردار نیستن و نباید بهشون بگیم کلاهبردار!!!

به نظرم باید به فرهنگ لغت مراجعه ای داشته باشیم، طبق فرهنگ لغت:

کلاهبردار. [ ک ُ ب َ ] (نف مرکب ) آدم حقه باز و شیاد و مال مردم خور. کسی که به انحاءمختلف مال مردم را از ایشان بگیرد. (از فرهنگ عامیانه ٔ جمالزاده ). کلاهبرداری به‌دست آوردن چیزی از کسی از طریق خدعه، فریب، و نیرنگ.

خب ممکنه بگین کدوم حقه بازی، کدوم شیادی در کار هستش ؟! اول از همه باید بگم که از هر شخصی که با کلاهبرداری های این چنینی آشنایی داشته باشه ، طرح های هرمی و پانزی رو بشناسه سوال بکنین در جا بهتون میگه که از طریق حقه بازی و شیادی پول مردم رو می دزدن ولی شاید حقه بازی و شیادی خیلی روشن نباشه و من خیلی راحت نتونم توضیحش بدم، اما مال مردم خوری رو راحت میشه توضیح داد و کمتر کسی هست که متوجه نشه مال مردم خوری یعنی چی!!!!!

در این پروژه مال کاربران جدید به کاربران قدیمی میرسه و کاربران قدیمی مال کاربران جدید رو میخورن، پس کاربران قدیمی کلاهبردار هستن و هر چقدر که کاربران قدیمی تر باشن، کلاهبردارترن. قصد ندارم حرفی بزنم که به کسی بر بخوره، حتی افرادی هم که این پروژه رو تبلیغ میکنن، هر زمانی که دست از تبلیغ این پروژه بردارن و جلوی چند نفر رو از سرمایه گذاری کردن در این پروژه بگیرن به نظر من نه تنها کلاهبردار نیستن بلکه قهرمان هم هستن. پروژه دابل وی صد در صد و به معنای واقعی کلمه اسکم یا کلاهبرداری هستش.

آیا این یعنی که من پول خودم را از دست می‌دهم؟

همانطور که گفتیم این پروژه یک کلاهبرداری تمام عیار است، اما بسیاری از آن سود خواهند برد! فریب یک کلاهبرداری را خوردن، لزوما به معنای از دست دادن سرمایه نیست. البته در انتها افراد زیادی دارایی خود را از دست می‌دهند، اما ممکن است شما جزء این افراد نباشید و زودتر از آن خارج شده باشید. اما به یاد داشته باشید که شما در نهایت، در از دست دادن پول افرادی و دزدیدن پول آن‌ها سهیم خواهید بود!

خیلی از افراد معتقدند که مشکلی ندارد اگر پول ما به رده‌های بالاتر برسد، چراکه ما سود خودمان را می‌گیریم و پولمان را چند برابر می‌کنیم. اینجاست که یک سوال مهم مطرح می‌شود. شما به چه قیمتی حاضر به کسب درآمد هستید؟ که البته پاسخ این سوال کاملا به تفکر خودتان برمی‌گردد!

در نهایت باید بدانید که آخرین افرادی که به این سیستم وارد شده‌اند (یا همانطور که توضیح دادیم زیرمجموعه ندارند) مالباخته هستند و تمامی کسانی که با تبلیغ و وارد کردن افراد جدید، این سیستم را گسترش داده‌اند، پول افراد پایینی را خورده‌اند و به این کلاهبرداری شاخه و برگ داده‌اند! طراح یا طراحان اصلی این پروژه هم کلاهبرداران و برندگان میلیاردی این بازی هستند، که با سرمایه‌ای کلان، به تمام کسانی که فریب دادند خواهند خندید!

سخن پایانی

پیشنهاد ما این است که رویای یک شبه پولدار شدن را از سر خود بیرون کنید! هیچ راهی وجود ندارد که بتواند همه را بدون هیچ ریسک و خطری ناگهان پولدار کند؛ پس بهتر است که اگر علاقمند به فعالیت در زمینه بلاکچین و ارزهای دیجیتال هستید، اطلاعات خود را در این زمینه افزایش دهید و از صدها راه اصولی و درست برای کسب درآمد با استفاده از این تکنولوژی‌های جدید، استفاده کنید.

فناور بلاکچین و ارزهای دیجیتال، بستری مناسب برای ایجاد یک محیط مالی امن و شفاف، محیطی برای معاملات و ترید اصولی، کاهش هزینه‌ تراکنش‌ها، ایجاد برنامه‌های کاربردی و غیره ایجاد نموده است، که افراد علاقمند به سادگی با مطالعه و کشف حوزه مورد علاقه خود، می‌توانند در آن زمینه اقدام به فعالیت و یا کسب درآمد کنند.

کلاهبرداری Doubleway با نام اتریوم و دیگر پروژه‌هایی که مدام شما را به افزودن زیرمجموعه دعوت می‌کنند و به شما قول مبالغ بسیار بالا را می‌دهند، هرگز اصولی و اخلاقی نخواهند بود و بهتر است بجای صرف وقت در چنین محیط‌هایی، به کسب دانش اصولی و فعالیت حرفه‌ای در این زمینه بپردازید.

لینک کوتاه : https://nwnews.ir/?p=1517

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.