0

افشای کمیسیون و پاداش بازاریابان

  • کد خبر : 6269
  • ۰۷ فروردین ۱۴۰۲ - ۲:۴۸
افشای کمیسیون و پاداش بازاریابان

افشای کمیسیون و پاداش بازاریابان موضوعِ این بخش خبری از نتورک نیوز است؛ همراه ما باشید تا به بررسی آن بپردازیم.  به گزارش نتورک نیوز و به نقل از دبیرخانه کمیته نظارت برعملکرد شرکت های بازاریابی شبکه ای و کسب و کارهای مجازی؛ با توجه به بند ۶ مصوبه مورخ ۲۶/۰۷/۱۴۰۱ و بند (۵) مصوبات […]

افشای کمیسیون و پاداش بازاریابان موضوعِ این بخش خبری از نتورک نیوز است؛ همراه ما باشید تا به بررسی آن بپردازیم.

 به گزارش نتورک نیوز و به نقل از دبیرخانه کمیته نظارت برعملکرد شرکت های بازاریابی شبکه ای و کسب و کارهای مجازی؛ با توجه به بند ۶ مصوبه مورخ ۲۶/۰۷/۱۴۰۱ و بند (۵) مصوبات مورخ ۱۶/۱۲/۱۴۰۱ کمیته نظارت، وفق بند ۷ ماده (۱۰)، جزء (۱۴) بند الف ماده (۱۳) و ماده (۱۶) آیین نامه موضوع مواد (۲) ، (۱۲) و تبصره ماده (۸۷) قانون نظام صنفی، شرکت‌های بازاریابی شبکه‌ای مکلف‌اند پس از ۶ ماه از زمان آغاز به فعالیت؛ به منظور تامین موارد زیر، بندهایی که در ادامه ذکر خواهد شد را رعایت نمایند.

  • حسن جریان رقابت میان شرکت ها
  • پیشگیری از رفتار فریبنده بازاریابان سطوح بالاتر نسبت به بازاریابان سطوح پایین
  • کاهش رفتارهای اغواگرانه نسبت به افراد تازه وارد یا متقاضی ورود
  • تصمیم گیری بر اساس اطلاعات واقعی

کمیسیون و پاداش بازاریابان

  1. میانگین کمیسیون و پاداش بازه های مختلف درآمدی (رده‌های مدیرتی شرکت‌ها و بازه‌های درآمدی پیشنهادی در جدول «الف») را به صورت ماهیانه بر روی صفحه اصلی وب سایت شرکت منتشر نمایند.
  2. افشای اطلاعات باید شامل تمامی سطوح بازاریابان اعم از بالاترین سطوح تا پایین‌ترین سطوح بازاریابان باشد. به طوری که گزارش مالی افرادی که کمتر از یکسال نیز در شرکت فعالیت می‌نمایند؛ باید در گزارش شرکت درج شود.
  3. گزارش مذکور باید دقیق واضح باشد. به عنوان مثال: با اندازه مناسب و با فونت خوانا، به صورت قابل فهم باشد. در مجاورت مطلب یا تصاویری که باعث به حاشیه رفتن گزارش افشای کمیسیون و پاداش باشد؛ قرار داده نشود. در صفحه مجزا در وب سایت شرکت در معرض دید همه کاربرای عادی قرار گیرد. موارد در داخل میز کار به صورت مجزا درج گردد. شرکت‌ها اجازه درج آن در پاورقی و قسمت‌‌های دیگر سایت را ندارند.
  4. انتشار گزارش فوق باید به نحوی باشد که امکان مشاهده آن برای کلیه افراد وجود داشته باشد و دسترسی به آن نیازمند داشتن دسترسی خاصی نباشد.
  5. گزارش باید شامل میزان کار (زمان اختصاص داده شده و نوع فعالیت) که بازاریابان برای دستیابی به آن سطح داشته‌اند باشد. (به طور مثال، زمان آغاز فعالیت ایشان به ماه و یا میزان ساعت کار در طول روز و… به طوری که اطمینان حاصل شود که بازاریابان جدیدالورود بتوانند درک درست و دقیقی از زمان و کاری که برای رسیدن به درآمد کسب کنند.
  6. شرکت‌ها باید محاسبات خود را به نحوی انجام دهند که میانگین رده‌ها و سطح‌ها به سمت اعداد بالاتر انحراف نداشته باشد.
  7. جدول «الف» شامل درصد مختص کل طرح سوددهی می‌باشد. جدول «ب» ناظر بر سود خرده فروشی است. جدول «ج» شامل رده‌های مدیریتی طرح سوددهی شرکت است.
لینک کوتاه : https://nwnews.ir/?p=6269

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.