0

ظهور نوع جدید کلاهبرداری در قالب ارز‌های دیجیتال

  • کد خبر : 3960
  • ۲۱ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۸:۵۶
ظهور نوع جدید کلاهبرداری در قالب ارز‌های دیجیتال

ظهور نوع جدید کلاهبرداری در قالب ارز‌های دیجیتال/ یک شرکت بازاریابی شبکه‌ای ۴۵۰۰ میلیارد تومان سرمایه مردم را بلعید!؛ موضوع خبر امروز نتورک نیوز می باشد. پس تا انتهای این خبر کوتاه همراه ما باشید. شرح خبر سرمایه‌گذاری در بازار رمز ارز فارق از ریسک نوسانات شدید در معاملات،.شامل مخاطراتی نظیر کلاهبرداری و هک اطلاعات […]

ظهور نوع جدید کلاهبرداری در قالب ارز‌های دیجیتال/ یک شرکت بازاریابی شبکه‌ای ۴۵۰۰ میلیارد تومان سرمایه مردم را بلعید!؛ موضوع خبر امروز نتورک نیوز می باشد. پس تا انتهای این خبر کوتاه همراه ما باشید.

شرح خبر

سرمایه‌گذاری در بازار رمز ارز فارق از ریسک نوسانات شدید در معاملات،.شامل مخاطراتی نظیر کلاهبرداری و هک اطلاعات کاربران نیز می‌شود؛ به همین دلیل کارشناسان توصیه می‌کنند.که افراد بدون شناخت کافی نسبت به ریسک بازار ارز‌های دیجیتال، در این بازار سرمایه‌گذاری نکنند.

گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، چندی پیش وزارت اطلاعات خبر دستگیری عوامل خرید و فروش یک ارز مجازی جعلی را رسانه‌ای کرد.

 

ادامه خبر | ظهور نوع جدید کلاهبرداری در قالب ارز‌های دیجیتال…

در این اطلاعیه به حجم چند هزار میلیارد تومانی کلاهبرداری اشاره شده.و ضمن هشدار به سوداگران و کلاهبرداران حوزه‌ رمزارز‌ها، به مردم توصیه شده.که به ‌دلیل وجود مخاطرات سرمایه‌گذاری در این بازار، هشیاری بیشتری به خرج دهند.

پیش از این ابوالفضل ابوترابی، نماینده مجلس شورای اسلامی در مورد این پرونده کلاهبرداری گفته بود.که پروژه رمز‌ارز جعلی «کینگ مانی» یکی از بزرگترین پرونده‌ها کلاهبرداری در حوزه ارزهای دیجیتال بوده.و بیش از 4,500 میلیارد تومان از قربانیان خود کلاهبرداری کرده است.

شواهد حاکی از آن است که یک شرکت معروف در عرضه بازاریابی شبکه‌‎ای در کشورمان ادعا کرده.که یک پروژه رمز‌ارز معتبر در کشور سوئد راه اندازی شده است؛ در حالی که اطلاعات دقیقی توسط این شرکت از توسعه دهندگان کینگ مانی ارائه نشده.و ترافیک سایت کینگ مانی نیز نشان دهنده این مسئله است.که عمده کاربران آن ایرانی هستند.

متأسفانه بسیاری از کلاهبرداران هرمی و پانزی در حوزه رمز‌ارز‌ها ورود کرده.و از روش‌های جدید برای سوءاستفاده از افراد نا‌آگاه استفاده می‌کنند. رمزارز کینگ مانی و کیف پول مورد استفاده کاربران آن (یوتی بایت)،.نمونه‌‎ای از حضور شرکت‌های بازاریابی شبه هرمی در حوزه رمز‌ارز‌ها هستند.

 

احقاق حقوق مالباختگان رمز ارز بسیار مشکل است

علی حسینی؛ پژوهشگر حوزه اقتصاد دیجیتال در گفت‌و‌گو با رادیو ایران با اشاره.به مخاطرات زیاد سرمایه گذاری در بازار رمز‌ارز‌ها گفت: متأسفانه در بازار رمز ارز هیچگونه تضیمینی در بازگشت سرمایه وجود ندارد.و حتی ممکن است.برخی از افراد به دام کلاهبرداران افتاده و برخی از رمز‌ارز‌های بی‌ارزش و جعلی را خریداری کنند.

به گفته وی متأسفانه حتی با وجود آشکار شدن.کلاهبرداری در این حوزه، قاضی به سختی می‌تواند.احکام لازم را برای احقاق حقوق مالباختگان صادر کند؛ چرا که ابعاد حقوقی این پدیده جدید هنوز مشخص و تدقیق نشده است.

مسائل قانونی و حقوقی دو مانع بزرگی هستند.که افراد در بازار رمز ارزها با آن‌ها روبرو می‌شوند. چرا که به دلیل جدید بودن این دسته از دارایی‌ها، دولت‌ها و نظام‌های بانکی هنوز یک سیاست منسجم.برای چگونگی برخورد با این پدیده نوظهور اتخاذ نکرده‌اند. بنابراین، همیشه این خطر وجود دارد.که وضعیت مالیاتی سرمایه‌گذاران، قوانین تجاری یا حتی قانونی بودن.رمز‌ارز‌ها در مدت کوتهای دچار تغییر و تحول شود.

 

هک شدن «امن‌ترین» صرافی رمز‌ارز جهان!

بررسی‌ها نشان می‌دهد که برخلاف سرمایه گذاری در بانک‌ها و دیگر بنگاه‌های مالی قانونی، رمزارزها فاقد هرگونه ضمانت یا بیمه نامه رسمی هستند. برای مثال، درحالی که شرکت‌های بیمه اقدام به بیمه پس اندازهای سپرده گذاران در بانک‌ها و کارگزاری‌ها می‌کنند، اما مبادلات رمز ارز از چنین حمایتی را برخوردار نیستند و اگر افراد در سرمایه گذاری خود ورشکست شوند، همه چیز را از دست خواهند داد و حتی ایمن‌ترین رمزارزها و صرافی‌های جهان نیز در خطر کمین کلاهبرداران هستند.

به عنوان مثال در روز‌های گذشته خبری در رسانه‌ها منتشر شد که تمامی سرمایه‌گذاران و فعالان بازار رمز ارز را به شوک فرو برد. کوین بیس (Coinbase) که یکی از امن‌ترین صرافی‌های دنیا برای انجام معاملات رمزارزها شناخته می‌شد، مورد حمله هکرها قرار گرفت و این حمله موجب هک شدن هزاران حساب کاربران کوین بیس و از درست رفتن بخشی از دارایی‌های آن‌ها شده است.

به گزارش دانشجو، سرمایه‌گذاری در بازار‌ رمز ارز فارق از نوسان‌های شدید قیمتی، شامل ریسک کلاهبرداری و هک اطلاعات کاربران در صرافی‌های دیجیتال می‌شود. به نظر می‌رسد که مردم می‌بایست پیش از سرمایه گذاری به طور مفصل درباره هر توکن، صرافی یا شرکت تحقیق کنند.

از طرف دیگر انتظار می‌رود بانک مرکزی و دیگر نها‌‎د‌های ذی‌صلاح در حوزه رمز‌ارز کنترل بیشتری بر معاملات این بازار داشته باشند، چرا که در سایه مماشات مسئولان با بازار بی‌ضابطه رمز‌ارز در ایران، احتمال افزایش تصاعدی انواع کلاهبرداری در این حوزه انکار‌ناپذیر خواهد بود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

 

کلام پایانی

امروز در این مقاله از نتورک نیوز به خبر ظهور نوع جدید کلاهبرداری در قالب ارز‌های دیجیتال پرداختیم. ممنون که تا انتهای این خبر همراه همراه نتورک نیور بودید. اگر علاقه مند به پیگری اخبار گوناگون در زمینه بازاریابی شبکه‌ای هستید. و یا قصد دارید اطلاعات خود را در زمینه بازاریابی شبکه‌ای افزایش دهید، میتوانید سایر مقالات موجود در سایت نتورک نیوز را مطالعه نمایید.

 

لینک کوتاه : https://nwnews.ir/?p=3960

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.