پروژه کلاهبرداری بانک آف ترون | بانک آف ترون Bank Of Tron ، طرح های پانزی همیشه جذابیت داشته اند. نوید بازده بالا برای سرمایه گذاران وسوسه کننده است و طرفداران زیادی دارد. البته مشخص است در این نوع سرمایه گذاری ،از پول سرمایه گذاران قبلی برای پرداخت سرمایه گذاران جدید استفاده می کنند!
بررسی بانک Bank Tron (شرکت)
این پروژه را یک قرار داد هوشمند معرفی کرده اند .و مدعی شده اند که به صورت روزانه به کاربران سودی بین 3 الی 7 درصد می دهد.اگر در مورد قرارداد هوشمند اطلاعاتی ندارید بهتر است که ابتدا مقاله قرار داد هوشمند چیست را مطالعه کنید.
برای وارد شدن به پروژه بانک آف ترون از شما درخواست می شود که ابتدا به تعداد 10 ترون را خریداری کنید و پس از وارد شدن به وبسایت یک پلن را انتخاب کنید که در ادامه منظور از پلن و انواع آن را توضیح خواهیم داد.
در بدو ورود به سایت برای اولین بار، متوجه نخواهید شد چه کسی این شرکت را اداره می کند یا مالک آن کیست!
محصولات بانک ترون(Bank Of Tron)
- وقتی صحبت از محصولات خردهفروشی یا خدمات خردهفروشی است ، هیچ چیزی در این شرکت وجود ندارد.
- تنها کاری که می توانید انجام دهید این است که به یک شرکت وابسته تبدیل شوید و عضویت در شرکت های اینترنتی را ارتقا دهید.
- هنگامی که به یک شرکت وابسته تبدیل شوید ، می توانید در شرکت در TRX یا TRON سرمایه گذاری کنید که یک رمزارز است.
- TRON یا TRX یک سیستم عامل غیر متمرکز مبتنی بر بلاک چین است که بسیار شبیه اتریوم است.
- Tronix کلمه دیگری برای آن است …
- این توسط بنیاد Tron ، یک سازمان مستقر در سنگاپور ایجاد شده است که توسط جاستین سان اداره می شود.
- Tron پس از ICO موفقیت آمیز که بیش از 70 میلیون دلار در سپتامبر 2017 جمع آوری شد ، به وجود آمد.
- فقط کمی تاریخچه در مورد آن موجوداست…
- شما نمی توانید رمز ارز را استخراج کنید زیرا بر روی الگوریتم Pos است.
پروژه کلاهبرداری بانک آف ترون ( Bank of Tron ) چگونه کامل شد ؟
افزایش روز به روز تمایلات برای سرمایه گذاری روی بانک آف ترون در میان هموطنان، منجر به رشد روزافزون موجودی اسمارت کانترکت این پروژه شد، به طوریکه در ۲۴ مرداد، کل مقدار ترون قفل شده روی این قرارداد هوشمند به ۲۸۲ میلیون واحد ارز دیجیتال TRX رسید. این مقدار تقریبا برابر با ۶.۵ میلیون دلار و معادل ۱۵۰ میلیارد تومان بود.
در نهایت از پنجشنبه هفته گذشته ۳۰ مرداد، انتقال موجودی ترون قفل شده روی پروژه Bank of Tron به کیف پول های مختلف آغاز شد و دیروز چهارشنبه ۵ شهریور ماه، موجودی TRX این اسمارت کانترکت به صفر رسید تا کلاهبرداران با انتقال دارایی جمع شده در این چند ماه به ولت های خود، رسما به کار خود پایان دهند. با این اتفاق، بخش زیادی از هموطنانمان که در چند هفته اخیر روی این پروژه سرمایه گذاری کرده بودند، سرمایه خود را از دست دادند.
شیوه کار بانک آف ترون
این وب سایت بر مبنای دریافت ارز دیجیتال ترون و ۴طرح درآمدزایی خدمات خود را معرفی نموده است. در طرح های ارائه شده بر روی سایت، مدت زمان سرمایه گذاری ۱۸ روز تا بی نهایت بوده و حداقل مبلغ سرمایه گذاری ۱۰ ترون در هر طرح معین شده است. این وب سایت نیز همانند سایر وب سایت های مشابه با اقدام وعده پرداخت سود روزانه حداقل ۳.۷ درصد و حداکثر ۶.۷ درصد و سود پرداختی کل ۱۲۰ درصد و حداکثر بی نهایت سرمایه گذاری خود را معرفی کرده است.
در اقدامی دیگر این وب سایت به منظور توسعه مجموعه خود اقدام به تعیین سود زیرمجموعه گیری کرده است .
قرارداد بانک ترون متشکل از 3 مرحله زیرمجموعه گیری است که به ترتیب شامل : 5% ، 2% و 0.5% سود است . و بعلاوه، کسی که با لینک زیرمجموعه فرد دیگری وارد شده باشه 0.5% از سرمایه خودش را پاداش میگیرد.
در بخش دیگرسایت دلایل امن و قابل اتکا بودن این پروژه اینگونه بیان شده است:
بانک ترون به طور اتوماتیک روی بلاکچین ترون و قرارداد هوشمند آن اجرا می شود. و هیچکس نمیتواند آن را تغییر داده یا پاک نماید یا روی آن تاثیر گذارد.
بررسی اطلاعات دامنه این سایت نشان می دهد که سرور آن در کشور آمریکا قرار گرفته و برخی از سایت های ایرانی نیز در حال تبلیغات گسترده برای این وب سایت هستند.
برخی از اقدامات این وب سایت از جمله تعیین سودهای غیر متعارف از ۳.۷ درصد روزانه الی ۱۸۲۵ درصد سالانه، پرداخت پورسانت در ازاء جذب زیرمجموعه، وجود طرح های متعدد برای سرمایه گذاری به منظور جذب اعضا از سطوح درآمدی متفاوت جامعه و نیز عدم شفافیت در خصوص سایت، مالکان آن و عدم شفافیت شیوه فعالیت این وب سایت، لزوم هشیاری کاربران را در خودداری از سرمایه گذاری در چنین وب سایت هایی مطرح می سازد.
Bank of Tron آخرین پروژه کلاهبرداری نخواهد بود
رسالت نتورک نیوز ، افزایش آگاهی در حوزه بلاک چین و ارزهای دیجیتال بین کاربران ایرانی است. قبلا بارها نسبت به سرمایه گذاری روی پروژه هایی مانند اسمارت کانترکت دابل وی (Double Way)، قرارداد هوشمند اکو اسمارت (EcoSmart)، دگ کوین ، ارز دیجیتال کینگ مانی و کیف پول یوتی بایت، پروژه گرام فری (GramFree) و چندین قرارداد هوشمند پانزی ترون من جمله بانک آف ترون در وبسایت و شبکه های مجازی آی تی ارز هشدار داده شده بود. اکنون شاهد آن هستیم که این پروژه ها همانند Bank of Tron ، یکی پس از دیگری در حال بسته شدن و کلاهبرداری از مردم هستند.
بدون شک بانک آف ترون آخرین پروژه کلاهبرداری در حوزه ارزهای دیجیتال نخواهد بود. نوظهور بودن این حوزه در کنار عدم وجود قانونگذاری جامع در مورد آن، بستر مناسبی را برای کلاهبرداران فراهم کرده است. لازم است که مخاطبین محترم پیش از هرگونه سرمایه گذاری روی چنین پروژه هایی، درباره آن پروژه و به طور کلی حوزه ارزهای دیجیتال آگاهی کاملی را کسب نمایند. به امید روزی که با افزایش آگاهی کاربران، دست کلاهبرداران از این حوزه کوتاه شود.