ارتباط شرکت بازاریابی شبکهای بادران گستران و رمز ارز کینگ مانی چیست؟!
ارتباط شرکت بازاریابی شبکهای بادران گستران و رمز ارز کینگ مانی چیست؟! اطلاعات موجود در تارنمای ارز دیجیتالی کینگ مانی نشان از ارتباط میان مدیران شرکت بادران گستران با این ارز دیجیتالی دارد.
گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مرصاد قربان نژاد، در روزهای اخیر تجمعاتی در تهران و مشهد بهمنظور رسیدگی به پرونده ارز دیجیتالی کینگ مانی صورت پذیرفته است.
این تجمعات در مقابل شرکت بادران گستران تهران، فدراسیون فوتبال و دادسرای ناحیه ۳۱ تهران صورت گرفت.
اما ماجرای ارز دیجیتالی کینگ مانی و شرکت بازاریابی شبکهای بادران گستران چیست؟
شرکت بادران گستران در ششم مهرماه سال ۱۳۸۹ به ثبت رسید. بهعنوان یکی از اولین شرکتهای بازاریابی شبکهای کشور شناخته میشود.
فریدون قربانیان مشهدی و سید شهره موسوی بهعنوان اولین مؤسسان این شرکت شناخته میشوند. همواره در طول این سالها در هیئتمدیره شرکت حضور داشتهاند. البته اعضای خانواده این دو فرد (فرشید. فرنوش. شیدا قربانیان) نیز در برهههای زمانی مختلف نیز در هیئتمدیره مسئولیتهایی را برعهده داشتهاند.
از سوی دیگر، این شرکت سرآغاز برای ثبت شرکتهای دیگر توسط این مجموعه بوده است. به طور مثال بر اساس اطلاعات موجود در تارنمای rasm.io شهره موسوی در ۱۴ شرکت و فریدون قربانیان در ۹ شرکت سمتهای مختلفی را دارا هستند.
دو مؤسس اصلی شرکت یعنی فریدون قربانیان و شهره موسوی. پیش از در سال ۱۳۸۶ شرکتی با نام شرکت مجتمع نیروگاههای فراگامان را تأسیس کرده بودند. این شرکت در حوزه طراحی نیروگاههای برقی و آبی فعالیت داشت. در سال ۱۳۹۳ اعلام ورشکستگی کرد.
این در حالی بود که در سال ۱۳۸۷ بخشی از سهام این شرکت (۱۰ درصد) در بورس به فروش رسید.
بر اساس اطلاعات موجود در خردادماه ۱۳۸۷، شرکت مجتمع نیروگاههای فراگامان اطلاعیه زیر را منتشر کرد.
این شرکت پس از اعلام ورشکستی اعلام کرد. سهامداران میتوانند سهام خود را به قیمت ۱۳۰ تومان واگذار کنند. با وجود اعلام ورشکستگی، اطلاعات شفافی در این زمینه وجود ندارد.
قربانیان و موسوی همزمان با فعالیت در شرکت فراگمان، بادران گستران را تأسیس کردند. پس از ورشکستی فراگمان، تمرکز اصلی بر بادران گستران و شرکتهای دیگر شد.
همایشهای گسترده، سمینارها. تبلیغ دهانبهدهان. خرید تیم فوتبال. سرمایهگذاری در فیلمها و…. سبب شد، بادران در تمام نقاط کشور شنیده شود. و بازاریابان متعددی جذب این شرکت شوند.
درحالیکه این شیوه بازاریابی از سال ۱۹۳۰ پایهگذاری شده بود (رجوع شود به گزارش اول شبکه فساد).
زمان به جلو رفت و شرکت پلنهای مختلفی برای بازاریابان خود باز کرد. بوست کارت، بادران لایف و پلن بینالملل بخشی از فعالیتهای شرکت در سالهای اخیر بود. اما ماجرای اصلی این شرکت به پروژه معرفی کینگ مانی و ازدسترفتن سرمایه مردم مربوط میشود.
بادران لایف
درصورتیکه ۵۰۰ هزار نفر جهت خدمات بادران لایف سرمایهگذاری کرده باشند، هزار و ۹۰ میلیارد تومان پول نصیب شرکت شده که بخشی از آن بهعنوان پورسانت پرداخت شده است.
مصاحبه میدانی با دهها فرد نشان میدهد که این پروژه منفعتی برای اعضا نداشته است.
به طور مثال در تارنمای baadraan.life بخشهای پزشکی و سلامت، رزرو هتل و باشگاه مشتریان قرار داشته است.
بررسی اینسایت نشان میدهد که قسمت پزشکی خدماتی ارائه نمیدهد و قیمت رزرو هتل در اینسایت مشابه با قیمت سایتهای دیگر است. البته در سایت قسمت امدادخودرو وجود داشته که هزینه آن ۷۰۰ هزار تومان است.
بادران و کینگ مانی
در ماههای اخیر برخی از خبرگزاری ها اقدام به انتشار گزارشی مبنی بر کلاهبرداری شرکت بادران کرده بودند. که با واکنش تند این شرکت مواجه شدند. اما در بررسی مدارک و شواهد موجود، ماجرا کاملاً بر ضرر شرکت بادران بوده و این شرکت باید در این زمینه پاسخگو باشد.
کینگ مانی در اولین روز آگوست سال ۲۰۱۹ میلادی راهاندازی شد و در مقطعی هر دو کینگ مانی برابر با یک بیتکوین بود.
اطلاعات منتشر شده در صفحات فضای مجازی بازاریابان و لیدرهای فعال شرکت بادران نشان میدهد که این ارز توسط این افراد معرفی شده است و بهنوعی علت شکلگیری حجم کثیری از خریدها به معرفی این ارز دیجیتالی توسط شرکت بادران مربوط بوده است.
البته پرونده تخلف این شرکت فقط محدود به این موارد نیست. برخی از اهالی کشور افغانستان نیز در خصوص کارتهای این شرکت و معرفی کینگ مانی معترض بوده و به دلیل عدم حضور در ایران، پرونده آنها بررسی نشده است.
همچنین شهره موسوی بهعنوان یکی از افراد تأثیرگذار این پرونده بهعنوان یکی از اعضای اصلی فدراسیون فوتبال مشغول به فعالیت است.
بیصبرانه منتظر رسیدگی این پرونده از سوی قوه قضائیه و همچنین پاسخگویی مسئولین شرکت بادران گستران در خصوص کینگ مانی و سایر مسائل مربوط به این شرکت هستیم.
لینک کوتاه: snn.ir/0046BH