شرکت های بازاریابی شبکه ای یا دسیسه هرمی
شرکت های بازاریابی شبکه ای یا دسیسه هرمی: رئیس پلیس آگاهی استان خبر مهمی را منتشر نمود. وی از عضویت افراد در شرکت های بازاریابی شبکه ای تحت عنوان شرکت “قوچ پین، کیوتن و تیمون” .به عنوان شرکت های تبلیغاتی برای مراکز بزرگ خریدهای آنلاین جهانی هشدار داد.
به گزارش خبرگزاری برنا از قم سرهنگ میکائیل قهرمانپور گفت: اخیراً شرکت هایی تحت عنوان شرکت قوچ پین ( نام انحصاری Qoojpn کشور ژاپن)، کیوتن (نام انحصاریQoo10 کشور ژاپن) و تیمون نام انحصاری (TMON کشورکره جنوبی) به عنوان شرکت های تبلیغاتی برای مراکز بزرگ خریدهای آنلاین جهانی (اعم از آمازون– نتلر– وال مارت– علی بابا و… ) درفضای مجازی فعالیت می کنند.
پروزه های هرمی کوچپن و تیمون
در حال حاضر پروژه های کلاهبرداری تیمون (Tmon) و گوچپن (Qoojpn). به دلیل سود زیادی که برخی از افراد کرده اند، بین مردممحبوب شد. به طوری که در کانال و پیجهای اینترنتی نظرات وسوسه انگیز افراد را مشاهده کی کردیم. مثلا با ۱۰ میلیون سرمایه و ۳۰ زیر مجموعه، ۳۰۰ میلیون تومان به دست آوردهاند.
تمامی توطئه ها به جهت جذب زیرمجموعه بوده است. حال برخی افراد با خواندن این نظرات وسوسه میشوند. که در این پروژهها سرمایه گذاری کنند تا شاید سودی مشابه به دست آورند.
ادامه صحبت های رئیس پلیس آگاهی استان
وی افزود: فعالیت آن ها از طریق عضو یابی اینترنتی بوده. اولین فردی که در سایت عضو می شود. با فرستادن لینک دعوت برای دوستان وآشنایان خود آنها را عضو سایت می کند. استفاده از نام و اعتبار شرکت های معتبر و شناخته شده توسط پروژه های کلاهبرداری یکی از روش های مرسوم است. بسیاری از آنها از تصاویر تیم توسعه دهنده آن سازمان و یا حتی لوگو آنها سواستفاده می کنند.
پروژه کلاهبرداری گوجپن از نام یک پلتفرم تجارت الکترونیک که محصولات زیبایی، پوشاک مردانه و زنانه، لوازم خانگی، اسباب بازی و غیره را ارائه می دهد، سواستفاده می کند. این فروشگاه معتبر که از سال ۲۰۰۰ فعالیت دارد، Qoo10 نام دارد و موسس آن آقای Yu Yingpei است.
بدین ترتیب می توان دریافت که پروژه گوجپن اولین نشانه کلاهبردار و پانزی بودن را دارد. در ادامه قصد داریم به بررسی سایر فاکتورها بپردازیم تا بتوانید اسکم بودن یک پروژه را تشخیص دهید.
کوچپن و تیون، یک دسیسه هرمی
رئیس پلیس آگاهی استان قم اضافه کرد. بدین طریق با تحریک افراد که زیر مجموعه خود را افزایش داده تا سود حاصله بیشتری عایدشان شود، این امر یک دسیسه هرمی بوده و باعث از بین رفتن سرمایه افراد می شود.
سرهنگ قهرمانپور تصریح کرد: مرکزیت این نوع شرکت ها در خارج از کشور بوده و عمده فعالیت آنها در کشور ترکیه است که از طریق مسافران مرزی به خصوص استان های شمال غربی معرفی شده است.
رئیس کل دادگستری استان آذربایجان غربی از دستگیری ۱۴ نفر از سرشاخههای ۲ سایت هرمی قوچپین و تیمون در خوی خبر داد.
به گزارش خبرگزاری برنا، رئیس کل دادگستری استان آذربایجان غربی از دستگیری ۱۴ نفر از سرشاخههای ۲ سایت هرمی قوچپین و تیمون در خوی خبر داد.
ممنون که تا انتهای این خبر همراه نتورک نیورز بودی. شما می توانید برای آگاهی بیشتر از سایر اخبار روز دنیا، اخبار ویژه نتورک نیوز را پیگیری نمایید.
منبع: خبرگزاری برنا
کوچپن. شرکت هرمی. شرکت های هرمی نا معتبر. تیمون. کلاهبرداری تیمون.