وضعیت شرکت سخت کوشان اریس در حال حاضر
شرکت سخت کوشان اریس دارای یک دهه فعالیت در زمینه تولید وعرضه محصولات آرایشی بهداشتی میباشد. این شرکت با مدیریت آقای مسعود رویایی هنوز فعال است. شرکت بازاریابی شبکهای سخت کوشان اریس همچنان محصولات متنوعی را تولید میکند و به صورت مستقیم به دست مشتریان میرساند. روش توزیع مستقیم کالا دارای مزایای مختلفی است. به وسیله این شیوه فروش محصول، واسطه ها و هزینه های تبلیغات حذف میشوند. در نتیجه محصول موردنیاز خریدار با قیمتی معقول تر و پایین تر به دست وی میرسد.
شرکت سخت کوشان اریس مجوز رسمی خود در زمینه بازاریابی شبکه ای در سال ۱۳۹۸ دریافت نمود. البته شایان ذکر است که این شرکت در سال های گذشته قبل از این تاریخ نیز به عنوان یک تولیدکننده به فعالیت میپرداخت. عمده محصولات تولیدی شرکت سخت کوشان اریس در دهه های گذشته به طور عمده در دسته آرایشی بهداشتی قرار میگرفت.
حوزه فعالیتی شرکت سخت کوشان اریس
همانطور که اشاره کنیم محصولات تولیدی این شرکت به طور عمده در دسته آرایشی بهداشتی قرار میگرفت. محصولات سلامت و زیبایی سخت کوشان اریس شامل مراقبت پوست تخصصی، مراقبت پوست عمومی، مراقبت از مو، مراقبت دهان و دندان، پاک کننده های پوست، مراقبت از آفتاب و مراقبت دور چشم میباشد. این شرکت همچنین انواع عطر و ادکلن مردانه و زنانه نیز به بازار عرضه کرده است. علاوه بر این موارد، این شرکت اخیرا در حوزه مواد غذایی(محصولات پذیرایی)نیز محصولاتی را ارائه کرده است. میوه خشک خانواده در بسته بندی های متنوع یک نمونه از این محصولات است.
دبیرخانه کمیته نظارت برعملکرد شرکت های بازاریابی شبکه ای و کسبوکارهای مجازی در خصوص هشدار به شرکت سخت کوشان اریس به اطلاع میرساند:
هشدار به شرکت سخت کوشان اریس
احدی از بازاریابان آن شرکت به نام آقای ح . ع دارای سازمان فروش به نام ایران تیم در صفحات شبکه اجتماعی اینستاگرام در حال انتشار کلیپ های آموزشی و تبلیغاتی با محتواهایی نظیر ارجحبودن فعالیت تمام وقت در بازاریابی شبکهای نسبت به مشاغل دیگر، تاثیر پذیری در جلسات معرفی فرصت درآمدی مانند مراسم عزاداری ماه محرم، اعتبار بخشیدنبه خود با بکار بردنالقاب (شاه بیت نتورک ایران، عالیجناب وکبیر)، حضور در جلسات زیر مجموعه مشروط به فروش میلیاردی آنها، برگزاری جلسه لول۶۰+ و نمایش اتومبیل گران قیمت به شرح پیوست میباشد.
همانطوری که در بندهای(۳)، (۴) و (۵) راهنمای جلوگیری از رفتارها و شیوههای فریبنده و تبلیغ خلاف واقع (موضوع ابلاغیه شمار ۲۲۵۱۹۴/۶۰٫) تصریحگردیده؛ هر عملی از سوی بازاریابان که سبب برانگیختن و تحریکدیگران به منظور جذببازاریاب جدید میشود(نظیر سوءاستفاده از وضعیت زندگی و درآمدی اشخاص. بیان اینکه با پیوستنبه شرکت زندگی خود را تغییر دهید- تشویق به ترک شغل تمام وقت – کسب درآمد نجومی.) و نمایش اغراق آمیز اتومبیل گران قیمت به عنوان ابزاری برای نشاندادن موقعیت و کسب درآمد تخلف محسوب میگردد.
لذا نامبرده و زیر مجموعه های وی( بخصوص آقایان (م. ر) و (ع. م ) باید فوراً از بازنمایی شفاهی، کتبی یا تصویری رفتار و شیوه های مشابه و همچنین تبلیغ سفرهای تشویقی نظیرکمپ های ساحلی و کویری که بدون اخذ مجوز توسط وی در حال انجام بوده خوددارینموده و توضیح لازم در ارتباط با موضوع مذکور منطبق با راهنمای موصوف درهمان صفحه اینستاگرام برای بازدیدکنندگان و به این دبیرخانه ارائه کنند. به استناد تبصره(۲) ماده(۱۶) آییننامه اجرایی قانون نظامصنفی آن شرکت مسئول نظارت بر عملکرد نادرست بازاریابان خود بودهو تخلف آنها در عملکرد شرکت لحاظ میگردد.
کلام آخر
مقتضی است به منظور جلوگیری از آثار ادامه این رفتارها و شیوه های گمراهکننده برای آن شرکت، در مهلت تعیین شده در بخشنامه شماره ۲۲۵۱۹۴/۶۰ مورخ ۲۱/۰۹/۱۴۰۰ اقدامات بازدارنده لازم معمول نموده، نتیجه به این دبیرخانه اعلام گردد.
هدف از صدور نامه های هشدار که مشتمل بر توضیحات و دلائل صدور آن است؛ آگاهی بخشی به شرکت و بازاریابان جهت پیشگیری و هدایت آنها در برابر آثار نقض احتمالی قوانین و ضرورت اصلاح رویه و رفتار جاری و همچنین عواقب اقدامات اجرایی کمیته نظارت ( اخطار کتبی ، تعلیق و ارجاع پرونده شرکت ها و بازاریابان به مراجع ذی صلاح) است.
عدم صدور هشدار موید این نیست که فعالیت کسب و کارهای دیگر کاملاً در چارچوب قانون است. گزارش شما میتواند ما را به موقع در مورد شناسایی رویه تجاری بد یا بروز تخلفات در حوزه بازاریابی شبکه ای آگاه نماید.
لطفا؛ هر چیزی را که فکر می کنید ممکن است تخلفات یا رویه تجاری بد در حوزه بازاریابی شبکه ای است گزارش دهید. گزارش شما به ما در جهت تامین منافع عمومی کمک خواهد نمود.
کجا باید گزارش بدیم؟